06 April 2016

Recap Maart + Update No-Buy Challenge!


Hoi allemaal! Vandaag toon ik jullie niet enkel mijn recap van maart maar ook een kleine update over mijn no-buy challenge! Oorspronkelijk wilde ik dit laatste in een apart artikel plaatsen, maar ik denk dat het gewoon beter is om hier even snel een update erover te geven! Benieuwd? Kijk snel even met me verder...
Een tijdje geleden schreef ik een artikel waarin ik zei dat ik tijdens maart de no-buy challenge ging doen. Niets kopen van make-up, kledij, etc. En het is me gelukt! Qua make-up was het net iets moeilijker omdat Catrice en Essence nieuwe make-upjes uitbracht, maar al bij al viel dit nog goed mee. Zodus, de challenge is zeker en vast geslaagd en hierdoor kon ik wat extra geld sparen! Yay ^^


Ik plaats eigenlijk niet zo vaak 'daily-life' foto's op m'n Instagram, dit wil ik tijdens april echt meer gaan doen! Maar tijdens maart postte ik toch nog een foto samen met m'n vriend ^^.


Vorige maand had ik niet zoveel nieuwe favorieten. Soms vind ik dit dan zonde om te tonen omdat het er niet zoveel zijn!


Deze Finn Sauna Hot/Cold Scrub van Therme is één van mijn favoriete scrub of all-time! Hij ruikt zooo fris en geeft je een echte spa-feeling.


Ik ben een echte lipstick-addict. Telkens een merk nieuwe lipsticks uitbrengt, kan ik niet wachten om een paar kleurtjes te kopen. Meestal koop ik dan een kleurtje waarvan ik zeker ben dat ik het dagelijks zou dragen en een kleurtje dat wat speelser is. Tijdens maart testte ik maar al te graag de nieuwe Get It All Lipsticks van NYC uit.


In mijn vorige Style Tone box kreeg ik deze twee kleurrijk handcrèmes van Figs & Rouge. Het zijn kleine tubes, maar verbazend genoeg gaan ze wel erg lang mee! Lucky me.


Ik ben meer en meer into blushes aan het komen en dit Blush Artist Shading Palette van Catrice is een nieuwe favoriet van me! Momenteel is de meest linkse kleur, de kleur dat ik het meeste draag!


Als het op oogschaduws aankomt heeft Maybelline een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren met als eerste The nudes, maar nu ook met The Blushed Nudes!


Niet alleen voor oogschaduws is Maybelline top, maar ook voor mascara's! The Falsies Push Up Drama mascara geeft je een 'fake lashes' look met een prachtig volume en lengte!


En tot slot maakte ik toch weer een aantal leuke productjes leeg ook!

Volg je me al?

4 comments:

  1. Leuke foto's! Lief ook samen met jou en die van je vriend! <3

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Oeeh, ik ben super benieuwd naar de mascara van Maybelline! ;)

    ReplyDelete