11 April 2016

Unboxing | Style Tone Maart 2016!Hoi allemaal! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend achter de rug ^^! Vandaag heb ik een artikel voor jullie dat wat later online komt dan gepland. Ik dacht al bijna dat ik mijn Style Tone box van maart niet meer zou ontvangen! Maar gelukkig kreeg ik hem alsnog vorig weekend. Yay ^^. En dan is dan ook meteen de reden waarom dit artikel nu pas online komt. Maart stond helemaal in teken van producten dat je misschien zelf niet meteen zou kopen, maar dat wel zo goed zijn dat Style Tone vind dat ze een plaatsje verdienen in je handtas, badkamer, etc. Benieuwd naar wat er in zat? Kijk dan snel even met me verder.


OFRA WATERLINE/EYE PENCIL (€ 11,75) - Het eerste product is dit mooie oogpotlood in de kleur Medical White. Het gebruik van een wit oogpotlood op je waterlijn zou je ogen groter laten lijken. Maar dit potlood kan je bijvoorbeeld oog gebruiken als extra lijntje boven je eyeliner en zelfs als lippotlood!


MARSK MINERAL EYESHADOW (€ 19,50) - Minerale oogschaduws zijn weer helemaal terug aan het komen! Leuk weetje: minerale make-up is erg goed voor mensen met een gevoelige huid omdat deze geen parfums of conserveringsmiddelen. Deze minerale oogschaduw van het Australische merk Marsk is 100% natuurlijk en komt als een losse poeder. Ik kreeg de kleur Fifty Shades (superleuke naam btw!) wat een prachtige, donker grijze kleur heeft.


FIGS & ROUGE EVACALM RECOVERY SERUM AV ACTIV (€ 31,99) - Leuk dat er eens een skincare product in de box zit én laat een serum nu net zijn waar ik nog op zoek naar was! Eigenlijk had ik eerst helemaal niet door dat dit van het merk Figs & Rouge was, het merk heeft meestal erg kleurrijke en speelse verpakkingen en dit serum ziet er niet zo kleurrijk uit. Maar blijkbaar hebben ze nu een nieuwe skincare-lijn. Leuk! Dit serum zou roodheid in de huid verzachten en ik kan al zeggen: ik heb hem gisteren voor de eerste keer gebruikt en toen ik deze morgend wakker werd, merkte ik wel degelijk al een verschil!


ARDENCY INN PUNKER LIP GLOSS - LIP COLOUR TOP COAT (€ 17,50) - Dit vond ik zo'n interessant product! Het ziet er een beetje scary uit, een zwart potlood voor je lippen. Maar dit donkere potlood kan je lipstick er donkerder laten uitzien. Zoals je op m'n swatches ziet, zal ik nog wat moeten oefenen om het er toch wat beter uit te laten zien, haha!


ISKIN LIPADDICT PLUMPING LIP GLOSS (€ 49,00) - En als laatste product mocht ik nog deze luxe plumping lip gloss ontvangen in de kleur 212 Pink Sugar. Hij word door Style Tone de 'botox in een flesje' genoemd, dus hij klinkt wel veelbelovend... Wat me meteen opviel was de lekkere, frisse muntgeur dat hij heeft. Toen ik hem voor het eerst aanbracht, voelde hij erg verfrissend aan, maar in het begin prikte hij wel een beetje op m'n lippen.

Style Tone is een beauty-abonnement dat je kan verkrijgen via http:/www.styletone.com voor slechts € 15,00 per maand.

Wat vind jij het leukste product van deze maand?

Volg je me al?

4 comments:

 1. Die eyeshadow en lipproducten zijn echt enorm mooi!

  ReplyDelete
 2. Oeh Die lippotlood ziet er goed uit!

  ReplyDelete
 3. Wow, die mineral oogschaduw vind ik echt heel tof! Mooie pigment/kleur!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 4. De inhoud ziet er leuk uit! Vooral naar de lip plumper ben ik benieuwd.

  ReplyDelete