07 October 2016

Opgebruikt | September 2016!



Hey loves! Vandaag had ik lekker een dagje verlof zodat ik nog eens een verlengd weekend heb. & Van deze extra time maakte ik gebruik om dit artikel te schrijven over mijn opgebruikte producten van september. Benieuwd? Kijk dan snel even verder..


Spa Secrets Traditions of Japan Shower Foam

Dat ik best wel hou van de Spa Secrets producten is al langer geen geheim meer. Deze shower foam heeft bamboo & blue lotus als geur en ruikt gewoon heerlijk! Deze geurlijn is ook de meer unisex-geurlijn. Zoals ik al vaker heb gezegd, gebruik ik shower foams vooral om mijn benen mee te scheren. En ook deze werkte hier perfect voor!

Cien Melon Shower Gel

Wat ook geen geheim meer is, is dat ik ervan hou wanneer Cien limited editie shower gels uitbrengt! Ok, ze zien er meestal niet zo speciaal uit, maar wel erg leuk en ze ruiken ook erg lekker! Deze meloen variant heeft voor mij een erg herkenbare meloengeur maar dan wel superzoet. Love it!



Nivea Stress Protect Deodorant

De deo dat ik altijd gebruik, tot recent, was deze stress protect van Nivea. Ik vond hem altijd erg goed werken en hij heeft een lekkere, maar toch subtiele geur.

Nivea Protect & Care Deodorant

Ik kreeg deze sample een tijd geleden in het shopping center in Sint-Niklaas. Omdat ik mijn stress protect deo een beetje beu aan het worden was, gaf ik deze eens een kans. Ik vond hem zo fijn dat ik nu de full size ervan heb gekocht!


Biocura Demaquillagedoekjes

Ik gebruik vaak make-updoekjes om al een eerste laagje make-up eraf te halen vooraleer ik mijn huid ga reinigen. Maar deze van Biocure vond ik echt niet goed werken. Ze haalden bijna geen make-up eraf! Ik heb ze dan maar gebruikt om bijvoorbeeld mijn make-upkast mee te kuisen!

Ahava Time To Hydrate Moisturizer

Deze moisturizer vond ik zo fijn! Het is een erg luchtige crème dat wat koelend aanvoelt en je voelt gewoon dat hij goed hydrateert.

Nail Varnish Remover Pads

Ik koop deze altijd bij de Action en ze zijn erg handig om bij je te hebben. Je kan je nagellak er on-the-go snel mee afhalen én ze hebben niet die stinkende nagellakremover geur!

Wat heb jij allemaal opgemaakt in september?

Volg je me al?


3 comments:

  1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De Kruidvat douche foam vind ik ook heerlijk en ik gebruik douche foams ook om mij mee te scheren. De Nivea Protect & Care deodorant vind ik ook heel fijn. En de Cien douchegel, daar was mijn vriend dan weer helemaal gek op!

    ReplyDelete
  2. Wat een fijne producten! Oh, die melon shower gel lijkt mij wel erg lekker!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete
  3. Altijd leuk, zulke posts! Die nagellak remover pads lijken me handig, vooral doordat ze niet zo typisch stinken -- al stinkt de remover van The Body Shop die ik momenteel gebruik, ook niet. :-)

    ReplyDelete