08 February 2017

Zbox - Januari 'Mystical' 2017!


Hey loves! Vandaag unbox ik voor jullie de Zbox van januari. Deze keer was het thema 'Mystical', en ik verwachtte hier een superleuke box bij met Harry Potter & Fantastic beast goodies. Maar eerlijk? Deze maand stelde me echt teleur! Benieuwd naar wat er in zit? Kijk dan snel met me verder..


ZBOX EXCLUSIVE T-SHIRT

Het t-shirt is het Fantastic Beast gerelateerde item deze maand. Ik heb het liefste zwarte t-shirt en vind deze best leuk! Dit weekend ga ik denk ik de film kijken en kan ik deze prent misschien wat beter plaatsen ;). En oh ja! Remember de vorige boxen waarin de prent ook afgebeeld stond op de binnenkant van de doos? Dit doen ze vanaf nu blijkbaar niet meer! Ik denk dat vele mensen dit helemaal niet leuk vonden omdat het een spoiler was voor de t-shirt.


HARRY POTTER LUNCHBOX

En dan nu mijn least favorite item deze maand: de Harry Potter lunchbox. Really? Kon er niet iets leukers verzonnen worden om te geven van Harry Potter?


DRAGON AGE TITAN COLLECTIBLE

Ookal ben ik niet zo bekend met Dragon Age, dit is misschien wel mijn favoriet deze maand. Ik hou van dit soort mystery mini's! ^^ Je kan één van zestien figuurtjes krijgen, en sommigen zijn wat zeldzamer. Zo zijn er waarbij je 1/20 kans hebt en 2/20 kans. Maar je hebt ook vier echte 'mysteries',  deze hebben een 1/40 kans. Notice dat ik het doosje niet openmaak, haha. Ik ben verschillende mystery mini's aan het verzamelen en als het goed is ga ik hiervan een filmpje maken! Maar dat moet ik eerst mijn lader van mijn andere camera terugvinden :(.


TABATHA: GIBSON - THE ARTIST

Het laatste item is deze comic. Niet meteen eentje dat ik zelf zou uitkiezen in de winkel, maar ik ben er wel benieuwd naar!


Het thema voor februari is Female Superheroes. Hier ben ik opnieuw super excited voor! Hopelijk wordt het ditmaal wel een super box! ^^

De Zbox is verkrijgbaar via http://www.zavvi.nl voor € 24,95.

Heb jij Fantastic Beasts al gezien? Wat vond je ervan?

Volg je me al?


1 comment: