14 May 2015

Getest: 2x Body Scrubs!


Scrubben is een heel belangrijk onderdeel om een gladde en zachte huid te krijgen. Ik probeer dit dan ook elke 2 dagen te doen, maar soms vergeet ik het wel eens of heb ik er gewoon geen tijd voor. De laatste weken gebruik ik afwisselend deze twee body scrubs: één van het Kruidvat en één van Rainpharma. Daarom leek het me wel fijn om de twee in één artikel te 'gooien'. Ben je benieuwd naar deze scrubs? Neem dan snel een kijkje verder...❤ KRUIDVAT DOUCHE SCRUB 'CRANBERRY & LYCHEE' - € 2,99


Wat me meteen aansprak bij deze douche scrub is hoe kleurrijk de verpakking is, heel fijn! De scrub bestaat in drie varianten: Groente thee & appel, Sinaasappel & kokosnoot en Cranberry & lychee. Ik besloot deze laatste variant te proberen. De scrubdeeltjes zijn redelijk klein, wat dit een heel zachte scrub maakt. Het fijne aan deze scrub is dat hij niet enkel de dode huidcellen verwijdert, maar ook een reinigende werking heeft. En hij heeft een erg zoete geur! Ik ben meer voor frisse geuren als het op scrubs aankomt, maar als je van zoete geuren houdt, dan is deze misschien iets voor jou!

❤ RAINPHARMA SHOWER SCRUB 'SWEET MORNING MINT' € 24,95

Ik kreeg deze scrub eens bij een magazine erbij, dus de full size ziet er volgens mij niet zo uit. Dit gezegd zijnde, deze scrub is wel meer mijn ding, hij heeft zo'n lekkere frisse, kruidige geur (Rozemarijn, cederhout & pepermint)! En de scrubdeeltjes zijn wat groter, wat ik ook enorm apprecieer! Hij verwijdert ook de dode huidcellen en heeft lichtschuimende aromatherapeutische werking. Deze scrub slaagt erin om me 's morgens een 'I'm in the spa-gevoel' te geven. En wie wilt zijn morgend zo niet beginnen?

Follow me:

  

4 comments:

  1. Die van de kruidvat is erg lekker!

    ReplyDelete
  2. Oeh, die van rituals lijkt me vooral erg fijn!

    ReplyDelete
  3. Die van Rainpharma klinkt wel erg fijn zeg! Ik houd wel van een wat grovere scrub, dan heb ik tenminste het idee dat het daadwerkelijk wat doet voor mijn huid :) Die van Kruidvat lijkt mij wel lekker qua geur!

    ReplyDelete