18 May 2015

Kruidvat Shoplog!


Het was zo lang geleden dat ik nog eens in de Kruidvat was geweest. Zaterdag besloot ik dat dit wel lang genoeg heeft geduurd en ik ging ik er nog eens naartoe. Het is een niet zo grote shoplog, maar toch heb ik een aantal heel fijne producten gekocht! Neem snel een kijkje mee...Garnier Movida verzorgende kleurcrème € 5,85
Kruidvat reinigingsdoekjes € 1,59


De grootste reden waarom ik absoluut nog eens naar de Kruidvat wou, was om m'n favoriete haarkleuring te kopen. Ik koop telkens deze van Garnier in de kleur 50 Violet Zwart. Ik vind het zo'n mooie kleur, hij maakt m'n haar echt donker, maar bij de juiste belichting zie je een hele mooie violette schijn erin. Ook had ik een nieuw pakje reinigingsdoekjes nodig. Ik ben best tevreden met die van het Kruidvat voor de droge en gevoelige huid, dus kocht ik ze gewoon opnieuw!


Therme Lomi Lomi Shower Satin € 5,49 - nu € 3,00
Beauty Essentials bokkenpootje met mesje € 1,19

Ik zag deze douchegel van Therme tussen de producten die het assortiment gaan verlaten. Jammer want hij heeft echt zo een lekkere tropische geur! Wat er wel leuk aan is, is dat ik er een korting op kreeg! Ook kocht ik nog dit bokkenpootje met mesje, want mijn nagelriemen hebben er echt nood aan! 


Catrice Eye and Face Palette van de limited editie Kaviar Gauche € 7,99
NYC Shine in a Minute nagellak € 2,49
Maybelline Baby Lips Dr. Rescue € 3,69

En tot slot, ofcourse, een paar make-upjes! Het prachtige eye and face palette van Catrice kon ik echt niet laten liggen! Je krijgt zes mooie oogschaduws, een contourkleurtje, highlighter, kleine brush en oogpotloodje. Hierover later nog een review! Ik zag ook dat NYC er een aantal nieuwe nagellakken bij had. Ze worden 'Shine in a Minute' genoemd en er zitten een paar prachtige kleuren bij! Ik koos er twee uit: 301 New York Spring en 226 Madison Ave. Als laatste nam ik nog een baby lips van Maybelline mee. De baby lips zijn echt één van m'n favorieten als het op lippenbalsems aankomt. 

Follow me:


4 comments:

 1. Leuke aankoopjes! Het oogschaduw palette van Catrice heb ik vandaag nog in mijn handen gehad maar niet meegenomen. En natuurlijk heb ik nu een beetje spijt, haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik twijfelde heel even, maar kom het gewoon niet laten liggen! Je hebt nog even tijd om hem nog te halen he ;)

   Delete
 2. Dat paletje van Catrice ziet er de moeite uit, daar hoor ik graag meer over!

  ReplyDelete