21 May 2015

Talk#02: Nooit meer je haar wassen?


Een tijdje geleden las ik iets interessant op de site van Het Laatste Nieuws. Het ging over een vrouw dat al zes jaar geen shampoo meer gebruikt én toch heeft ze nooit vettig haar. Say whut? Benieuwd naar deze topic? Let's talk then!Het klinkt echt raar om je haar nooit meer te wassen. Ik stress nu al als m'n haar iet of wat vettig aanvoelt. Maar de vrouw had zo'n zes weken vettig haar, en dan begon ze haar natuurlijk haar terug te zien. Dit zou zijn omdat je haar zich van nature ook zelf reinigt. Het enigste wat ze wel deed was haar haar nat maken en haar hoofdhuid masseren. Tegenwoordig hoor je ook veel celebrities die ervoor uitkomen dat ze hun haar soms dagen- of wekenlang niet wassen. 
Dus, zes weken vettig haar en nadien nooit meer? Klinkt mooi, maar je moet wel door die zes weken zien te komen, ik zou het niet kunnen denk ik. Maar toegeven het is inderdaad niet echt gezond voor je haar om het té veel te wassen. 

Follow me:

3 comments:

 1. Ik heb dit ook eens geprobeerd, maar na de tweede week moest ik mijn haar gewoon terug wassen. Het voelt echt niet prettig aan om je haar zo vet te laten worden ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk dat je het eens geprobeerd hebt ;) maar inderdaad dat vettig gevoel lijkt me helemaal niet fijn!

   Delete
 2. brrr, mijn haar zou gewoon ook 1 grote ratsnest zijn vol knopen :d no way

  ReplyDelete