17 January 2016

Cien Lipsticks *Lente-Collectie*!Hoi allemaal! Begin vorige week konden jullie al een overview zien van alle nieuwe producten van Cien's lentecollectie. Daarna werd het een beetje stil hier op m'n blog omdat ik me de voorbije zo ziek voelde. Maar vandaag voel ik me al heel wat beter en toon ik jullie de lipsticks eens van dichterbij! Benieuwd naar alle nieuwe kleurtjes? Kijk dan snel even met me verder...


De lipsticks komen in de gekende zwarte hulsen waarbij je in het midden de kleur van de lipstick kan zien. Ook heb je aan de onderkant een stickertje met de kleur en de naam van de kleur. Dit vind ik al een enorm pluspunt omdat je zo makkelijk de kleuren kan terugvinden in je stash.


De lentecollectie bevat opnieuw 8 prachtige kleuren en het is al langer geen geheim meer dat ik hou van de Cien lipsticks. Ze brengen makkelijk aan en over het algemeen hebben ze een erg goede pigmentatie. Ook blijven ze toch zo'n 4 uur goed zitten zonder dat ik ze opnieuw moet aanbrengen. Voor mij is dit erg goed omdat de meeste lipsticks snel van mijn lippen verdwijnen.


De kleuren van links naar rechts:
 
9 Neon Coral: Dit kleurtje zat vorig jaar ook al in de lentecollectie en is een prachtige, hevige koraal tint. Naar mijn gevoel neigt hij dit jaar meer naar de oranje kant toe, maar hier heb ik helemaal geen probleem mee.
15 Sugar Rose: Sugar Rose is een barbie-roze kleurtje dat wat minder hevig aanbrengt dan de andere kleuren.
12 Peony Blossom: Dit is voor mij persoonlijk de minste kleur van de collectie. Het is meer een ijs-roze tint en de pigmentatie hiervan is minder dan die van de andere lipsticks.
38 Sweet Apricot: Dit is dan weer één van mijn favorieten in de collectie! Een nude-oranje tint dat ik mezelf al enorm veel zie dragen de komende maanden!
27 Natural Kiss: Deze kleur zat er vorig jaar ook al in maar neigt nu meer naar het bruine. De Natural Kiss van vorig jaar neigde meer naar het bruine-roze toe. Prachtige kleur!
36 Matt Roze: Wederom een kleurtje dat er vorig jaar inzat. Maar dit was één van mijn ultieme favorieten! De kleur is ook ietsjes donkerder dan die van vorig jaar.
32 Red Roses: Deze kleur zie ik wel vaker terugkomen in collecties van Cien. Maar het is dan ook een klassiek rode lipstick waarmee je nooit mis kan doen!
19 Vintage Mauve: Vintage Mauve is een andere favoriet van deze collectie. Het is een prachtige berry-tint!
 
Ik ben best tevreden met deze 8 lipsticks van Cien. Er zit maar eentje tussen (12 Peony Blossom) dat ik niet zo mooi vind. Maar de andere 7 zijn gewoon prachtig! Er zitten een paar kleuren bij dat er vorig jaar ook tussenzaten, maar toch maakte Cien er zijn werk van om de kleuren wat anders te maken, wat donkerder, wat meer oranje etc. En om heel eerlijk te zijn, ik ben al blij dat ik nu een nieuwe 36 Matt Roze heb, want de mijne raakte stilaan op!
 
Producten ontvangen.
 
De lipsticks zijn verkrijbaar bij Lidl voor €1,99.
 
Wat is jouw favoriete kleur van de collectie?
 

Volg je me al?
 
 

6 comments:

 1. De swatches zien er goed uit zeg! Vooral Matt Roze en Vintage Mauve vind ik er heel mooi uitzien! :)

  ReplyDelete
 2. Er zitten hele mooie kleuren tussen!

  ReplyDelete
 3. Die lipsticks zien ze mooi uit. Er zitten mooie kleurtjes tussen

  ReplyDelete
 4. Wauw, die wil ik ook wel eens proberen! Prachtige kleuren!

  Xoxo
  Www.its-dash.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he, ze zijn echt het proberen waard! ;) x

   Delete