21 January 2016

De prachtige lipglossjes van Cien!Hoi allemaal! Begin deze week toonde ik jullie al de prachtige lipsticks van Cien. Vandaag is het de beurt aan de nieuwe lipglossjes! Benieuwd naar al deze prachtige kleuren? Kijk dan snel even met me verder...


Als ik heel eerlijk ben, en misschien weten jullie dit wel al, hou ik er niet zo van om lipgloss te dragen. Maar deze van Cien hebben we werkelijk verrast én mijn mening over lipgloss helemaal veranderd! Wat ik meestal echt haat aan een lipgloss is dat ze vaak plakkerig en gewoon niet prettig aanvoelen op de lippen. En eigenlijk verwachtte ik van deze van Cien dat ze ook plakkerig zouden aanvoelen. Maar dit is helemaal niet zo! Ze voelen erg prettig aan op de lippen en er is zo'n leuke kleurenkeuze dit jaar!


Een volgend pluspunt aan deze lipglossjes is dat ze ook makkelijk aan te brengen zijn. Doordat het borsteltje wat langer en dun is, kan je makkelijk de lipgloss aanbrengen aan de binnenste hoeken van je lippen.
Toen ik met de swatches aan de slag ging, viel me meteen iets op wat de lipglossen uit de vorige lentecollectie niet hadden. Als je ze sluit maken ze een soort extra klik, je voelt het eigenlijk meer, zodat je zeker bent dat hij goed gesloten is. Top vind ik dit!


De swatches van links naar rechts:
 
7 Diamond Rose: Dit kleurtje kon je in de vorige lentecollectie ook al terugvinden. Maar het is gewoon een klassieker dat niet mag ontbreken. Het is een doorzichtige kleur dat je lippen vooral gaat doen 'sparklen' een een mooie shine geven.
37 Fruity Apricot: Deze heeft ook een meer doorzichtige tint, maar je ziet toch een subtiele crème-achtige oranje kleur op je lippen. En ofcourse opnieuw glitters!
34 Sparkling Petal: Dit is echt een prachtige kleur! Het is een my-lips-but-better kleur met leuke sparkles!
30 Nude Lips: Dit kleurtje zat er in de vorige lentecollectie ook in. Maar wederom is dit eentje dat niet mag ontbreken. De naam zegt het zelf al, een leuke nude kleur.
33 Shiny Star: Deze lijkt qua kleur eigenlijk wat op Sparkling Petal, maar hij is sterker van pigmentatie.
36 Soft Rose: Dit is één van mijn favorieten! Een gorgeous my-lips-but-better kleurtje, met een warme ondertoon.
14 Nude Mauve: Deze kleur draag ik de laatste tijd echt enorm veel! Wederom een my-lips-but-better kleurtje dat wat meer naar het roze/mauve neigt.
35 Juicy Berry: Een rode kleur mag echt nooit ontbreken! En dit is een prachtige rode berry tint dat ook nog eens mooi aanbrengt!
 
Ook over de lipgloss ben ik super tevreden! Mijn grootste vrees altijd is dat ze plakkerig aanvoelen, maar nee hoor niet met deze van Cien! De kleuren waaruit je kan kiezen zijn ook erg prachtige kleuren dat je dagelijks kan dragen. Mijn favorieten zijn 36 Soft Rose en 14 Nude Mauve.
 
Producten ontvangen.

De lipglossjes zijn verkrijgbaar bij Lidl voor € 1,99.
 
Wat vind jij van deze kleuren?
 
Volg je me al?
 
 

2 comments:

  1. Ik was ook bang dat ze plakkerig zouden zijn, maar dat zijn ze dus niet! Fijn :) Mooie kleurtjes! Ik vind nude mauve zo mooi :D

    ReplyDelete
  2. Ik ben erg benieuwd geworden naar deze lipglossjes. Ze zien er mooi uit!

    ReplyDelete