07 January 2016

Mijn opgebruikte producten van December!Hoi allemaal! Het is weer even geleden sinds mijn laatste artikel maar vandaag ben ik er weer met mijn opgebruikte producten. Tijdens december heb ik echt een heleboel producten opgebruikt en deze wilde ik graag aan jullie vandaag tonen. Benieuwd? Kijk snel even met me verder...


Lush Prince Charming Showergel - Deze Lush showergel was eentje uit de limited productjes voor Valentijn vorig jaar. Hij zat dus een lange tijd gewoon in mijn stash met andere woorden. Ik heb een beetje zo'n dubbel gevoel met de geur van deze showergel. Als ik aan het flesje ruik, vind ik hem lekker ruiken. Maar om me mee te douchen vind ik hem dan weer wat te zoet.
Cien White Blossom & Mandarin Shower Gel - De geur van deze showergel vind ik dan weer wel erg lekker! Hij heeft een frisse bloemengeur.
Kyrell Intensief Repair Complex Shampoo - Deze shampoo haalde ik bij de Aldi. Ik had nog geen haarproducten hiervan gebruikt en wilde dit graag eens proberen. Mijn haar was erg blij met deze shampoo! Deze shampoo heeft een herstellende functie voor droog en beschadigd haar. En mijn haar voelde echt veel beter en gezonder aan!


Onyx Eye Cleansing & Make-up Remover Wipes - Zoals gewoonlijk maakte ik een pakje van mijn favoriete make-up remover wipes op. Deze van Onyx zijn voor de droge en gevoelige huid en kan je terugvinden bij de Action.
Bella Large Round Make-up Wipes - En natuurlijk, geen empties artikel zonder een lege verpakking van deze grote wattenschijfjes! Deze zijn ook verkrijgbaar in de Action.
Lush Breath of Fresh Air Toner Water - Ik vond het zo jammer dat m'n favoriete toner water op was! Deze voelt gewoon lekker fris aan en verwijderd de laatste restjes make-up goed.


The Body Shop Smoky Poppy Body Butter - Ik moet jullie waarschijnlijk niet meer vertellen hoe awesome de body butters van The Body Shop zijn. Dit gezegd zijnde, is de geur niet echt mijn ding. Niet dat hij erg slecht is, hij is gewoon speciaal...
Rituals Sweet Almond Oil & Indian Rose Himalaya Scrub - Als het op scrubs aankomt, hou ik meer van de frissere geuren. Deze van Rituals heeft niet echt een frisse geur, maar boy wat is ie goed! Hij voelt fantastisch aan op de huid, laat wel een olieachtig laagje achter, maar dit voelt niet storend aan.
The Body Shop Peppermint Intensive Foot Rescue - Dit is zowat een holy grail product voor me, ik blijf hem opnieuw en opnieuw kopen. Ik ben dan ook nog geen andere voetencrème tegengekomen die even goed werkt als deze.


Timeless Truth Charcoal Detox Brightening Mask - Ik moet echt meer maskertjes gebruiken! Ik stel het altijd maar uit, maar toch ben ik blij dat ik in december toch één maskertje heb aangebracht. & Het was meteen een erg fijn masker, hij voelde namelijk lekker koelend aan.
LifeCare Reinigende Poriënstrips - Ook maakte ik weer een doosje leeg van de poriënstrips van de Action. Ik vind deze erg goed hun werk doen alleen moet je je neus wel erg goed vochtig maken en de strip lang genoeg laten zitten.


Essence Stay All Day 16h Long-lasting Concealer - Dit is echt m'n favoriete concealer op het moment! Hij is budgetproof en dekt goed om imperfecties of donkere cirkels wat weg te werken. Wel moet ik soms twee laagjes aanbrengen.
Sensodyne Pro Glasur Tandpasta - December was ook de maand waarin ik naar de tandarts moest op controle. Toen kreeg ik deze tandpasta mee naar huis, omdat het kon dat m'n tandvlees wat gevoelig zou zijn de volgende dagen.
 Lancome Trésor Eau de Parfum - Ik heb een hele pot met parfum samples maar gebruik ze nooit! Hier wil ik ook verandering in brengen en deze meer op gebruiken. Ik begon met deze van Lancome, wat een lekkere geur heeft, maar ik denk niet dat ik hiervan de fullsize zou kopen.


Vanilla Geur Theelichten - En tenslotte maakte ik ook een pakje theelichtjes van de Action op. Ik koop deze altijd bij de Action en vanille is één van m'n favoriete geuren!

Wat maakte jij op de voorbije maand?
 
Volg je me al?
 
 

6 comments:

 1. Lush, altijd lekker! Cien is ook verrassend fijn vind ik :) Ik ga altijd zo snel door conditioner en haarmasker heen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja Cien is echt een erg fijn merk, en nog eens budgetproof ook! ^^

   Delete
 2. Wat heb je veel opgemaakt! Die scrub van Rituals is zo lekker <3 Ik ben altijd heel blij als ik hem weer in huis heb :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt he! ^^ Ik wil hem gewoon terug kopen omdat hij zo fijn aanvoelt!

   Delete
 3. Veel producten heb je opgemaakt! De concealer van Essence is ook mijn favoriet :)

  ReplyDelete
 4. Wat een hoop producten hihi! Lijken mij fijne producten.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete