03 January 2016

❤ Happy 2016!Hoi allemaal! Allereest wens ik jullie allemaal een gelukkig Nieuwjaar toe, geloof in jezelf en ga voor je dromen! Hopelijk hebben jullie het ook goed kunnen vieren met familie, vrienden, loves, etc. Vandaag schrijf ik dit artikel om toch nog even stil te staan bij het voorbije jaar en om een nieuwe lijst met 'New Year's Resolutions' op te maken. Laten we er snel aan beginnen!


Vorig jaar maakte ik, om heel eerlijk te zijn, voor het eerst een lijstje met dingen wat ik meer wil doen of waar ik meer op wil letten. Zo stond er als eerste workout more, dit heb ik deels waargemaakt. Ik denk dat ik het voorbije jaar hiervoor echt m'n best gedaan heb, hoewel de laatste weken ging dit wel wat minder. Maar blame it on the holidays, hoewel dit eigenlijk geen goed excuus is ;).
Toen m'n vriend en ik nog in Antwerpen woonden, aten we echt vaak buiten of bestelden we vaker. Dit wou ik nu echt veranderen en gezonder eten. We bestellen af en toe nog wel eens buitenshuis, maar we koken vaker en gezonder. Blog more was eentje wat me minder goed is gelukt. De combinatie full-time en werken is soms echt moeilijk, daar wil ik dus het komende jaar zeker nog aan werken. Een volgend goed voornemen was save more. Ondanks onze verhuis, wat toch wel wat kosten met zich meebrengt, is me dit wel goed gelukt!
& Tenslotte: Enjoy all the little things & every moment. In 2015 sprak ik opnieuw af met oude vrienden, en probeerde ik vaker dingen te doen met hen. En dit bracht gewoon superleuke herinneringen met zich mee!
 
Genoeg over 2015, het is tijd om vooruit te kijken naar 2016 en hiervoor mijn lijstje op te maken! ^^
 
Healthy Life: Ik wil nog steeds gezonder blijven eten en aan m'n lichaam werken om het fitter te maken.
Vast Contract: Ik werk nog steeds op mijn eerste werk via interim, het zou dus super zijn om in 2016 mijn vast contract te mogen tekenen.
Blog: M'n blog is mijn hobby en dus komt dit na mijn werk. Toch wil ik dit jaar mijn resolutie van vorig jaar waarmaken. Meer bloggen! Hierbij wil ik ook minder kijken naar andere bloggers en gewoon m'n eigen ding doen. Ook wil ik niet bloggen 'omdat het moet'. Een volgende resolution dat aansluit bij m'n blog is dat ik betere en mooiere foto's wil maken. Ik wil hier ook meer tijd aan besteden!
Spend more time with friends: Ik wil vaker leuke dingen gaan doen met vrienden!
Don't sweat the small stuff: Vorig jaar wilde ik meer genieten van leuke momenten, voor 2016 word dit m'n quote. Ik wil me gewoon minder druk maken om dingen die onbelangrijk zijn.
 
Tot slot zet ik nog even mijn top 5 bekeken artikels van 2015 op een rijtje:
 
 
Cien Lipsticks *New Spring Colors*
Maybelline Color Show 'All Access NY' Top Coats
Action Shoplog Augustus 2015!
Cien Colour Lip Butter 08 Sparkling Bordeaux
Deauty Maart 2015!

Gelukkig Nieuwjaar!

Volg je me al?
 
 

8 comments:

 1. Gelukkig nieuwjaar en veel succes met het behalen van jouw doelen!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Gaat wel goedkomen met die doelen toch? Succes en een gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja hoor komt wel goed ;) Thanks, voor jou ook!

   Delete
 3. Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Je mag al trots zijn op wat je vorig jaar hebt bereikt met je doelen en ik denk dat je het dit jaar ook heel goed gaat doen. Mij minder druk maken om onbelangrijke dingen zou ik ook moeten doen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! ^^ Me minder druk maken is m'n n°1 goede voornemen denk ik, maar soms is dit gewoon moeilijk ;).

   Delete
 4. Gelukkig nieuwjaar meis! Succes met je doelen, dat komt vast goed ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete