22 February 2016

Nails Inc | Gel Effect Nail Lacquer!



Hoi allemaal! Vandaag had ik een dagje verlof om met de auto naar de garage te gaan voor een onderhoud en meteen erna naar de keuring. En alles was in orde dus ik kan weer een jaartje langer rondrijden, haha ^^. Vandaag review ik de gel effect nagellak van Nails Inc dat ik in mijn laatste Style Tone box kreeg. Ik had dit merk nog niet eerder  geprobeerd, dus ik was er meteen erg benieuwd naar! En zeg nu zelf, een gel effect lakje waar je geen UV licht voor nodig hebt? Klinkt al erg goed of niet? ^^


De nagellak komt in een rechthoekig flesje, wat ik zelf wel leuk vind omdat ze zo makkelijk zijn om op te bergen in m'n nagellak stash. &Nog een pluspuntje voor de vormgeving: in plaats van een zwarte bovenkant, is deze ook in de kleur van de nagellak.

 
De nagellak bevat 'placticiser', vrij vertaald betekend dit weekmaker. Hierdoor heb je geen UV licht nodig, maar zou je dus wel het effect van een gellak moeten krijgen. Omdat het geen 'echte' gellak is, kan je hem er ook veel makkelijker afhalen.
Als we naar het borsteltje kijken, valt meteen op dat het een wat dunner borsteltje is. Ik vind dat hij hierdoor wel wat moeilijk aanbrengt op de nagel.


Zoals ik al eerder zei, kreeg ik deze nagellak in mijn laatste Style Tone box. Ik had dus niet de keuze zelf een kleur te kiezen, maar ik ben blij dat ik deze Old Bond Street kleur mocht ontvangen. Het is een prachtige blauw-paarse kleur! &Het is zo één van die kleuren dat je zowel tijdens de winter als de zomer kan dragen.

 
Hierboven kan je een swatch van de nagellak zien. En het resultaat is echt erg mooi! Hij heeft inderdaad meer een gel effect dan een normale nagellak. Bovendien dekt hij ook erg goed met 1 laagje. Maar toch word er aangeraden om een base-, topcoat en twee laagjes van de nagellak aan te brengen.

Nails Inc is onder andere verkrijgbaar via Beautybay voor € 19,00.
 
Wat is jouw favoriete nagellak merk?
 
Volg je me al?



7 comments:

  1. Ik vind het echt een heel mooie aparte kleur! Denk toch dat met lamp net wat beter werkt.

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie effect.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wauw het is een hele mooie diepe kleur! love it!

    ReplyDelete
  4. Mooie kleur blauw zeg! Ik ben echt gek op nacht blauwe kleding!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ik ook! Het is echt één van m'n favoriete kleuren ^^

      Delete
  5. Wat een mooie kleur! Ik houd van dit soort blauwtinten bij nagellak, vind het altijd wat chics hebben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind het zelf ook prachtig staan! Echt een kleur dat je het hele jaar door kan aanbrengen! ^^

      Delete