19 February 2016

Unboxing | Style Tone Februari 2016!


 
Hoi allemaal! Allereerst bedankt voor de superlieve comments op mijn artikel van gisteren. Ondertussen gaat het veel beter! Mijn tand is nog een beetje  gevoelig soms, maar het is echt niets vergeleken met de pijn dat ik had bij de tandarts. Om toch een beetje op mijn nieuwe schema te  blijven (nieuwe artikels op maandag, woensdag en vrijdag) heb ik ook vandaag een nieuw artikel voor jullie. &Het is meteen een erg leuke, vind ik toch althans. Vandaag toon ik jullie de producten dat ik kreeg in mijn laatste Style Tone box. Benieuwd? Kijk snel even met me verder...



NAILSINC GEL EFFECT NAIL LACQUER (€ 16,00) - Als nagellak-addict is het natuurlijk altijd super om er eentje te mogen ontvangen in een beautybox. Om heel eerlijk te zijn, had ik al een beetje gespiekt naar de producten dat ik zou ontvangen deze maand én had ik eigenlijk gehoopt op een andere kleur. Maar nu ik deze blauwe kleur heb, vind ik hem gewoon super!

 
THE PERFECTIONIST GLASS NAIL FILE (€ 15,00) - Toen ik deze nagelvijl zag, dacht ik eerst 'oh leuk, ja weer eentje om bij al de andere te leggen'. Maar toen ik wat beter keek zag ik dat deze helemaal anders is dan mijn andere vijlen. Allereerst is dit het eerste product van Style Tone zelf en het is een 'glazen' vijl. Ik had dit nog nooit geprobeerd, maar het voelt meteen fijner aan de nagels dan een 'gewone' vijl.


FIGS & ROUGE NATURAL HAND CREAM (€ 5,25) - Verder kreeg ik ook twee handcrèmes. Ik vind het super dat er twee verschillende geuren in zitten, namelijk rose berry en mango mandarine. De vormgeving van de producten van Figs & Rouge zien er ook altijd erg kleurrijk en vrolijk uit. Perfect voor in de handtas tijdens de lente/zomer dus!


LORD & BERRY 20100 MATTE CRAYON LIPSTICK (€ 20,00) - Je kan nooit genoeg lipproducten hebben! & Zeker niet zo'n prachtige zoals deze hier van Lord & Berry. Mijn collectie puilt een beetje uit van de 'my lips but better' kleurtjes, maar een matte zoals deze zat er verbazend genoeg nog niet tussen. Awesome!


CITY COLOUR CONTOURING PALETTE (€ 9,99) - Als ik één product moet kiezen waar ik het meeste benieuwd naar ben, dan is het dit wel denk ik. Tegenwoordig is contouren een hele rage geworden, en hier heb je meteen een heel palette met een contour-, bronze- en highlight kleurtje.

De Style Tone box is verkrijgbaar via de website voor slechts € 15,00.
 
Wat is jouw favoriete product?
 

Volg je me al?
 


 

7 comments:

  1. Ik vind hem erg goed gevuld dit keer! Hier zou ik wel blij van worden :D

    ReplyDelete
  2. Als ik wist hoe ik kon contouren had ik dat palette ook echt gekocht hihi! Als ik filmpjes kijk en het daarna na doe, ziet het er bij mij zo gek uit altijd :-P Blijven oefenen volgens mij?!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ja I know the feeling ;) Maar heb dat gevoel ook met liquid eyeliner soms ;). Maar inderdaad blijven oefenen!x

      Delete
  3. Ik heb een glazen vijl en die aanbid ik gewoon! Die contour palette lijkt me heel fijn! -x-

    ReplyDelete
  4. De inhoud vind ik er wel heel leuk uitzien! Vooral handcrèmes, het contourpalette en de lipstick van Lord & Berry spreken mij wel aan :)

    ReplyDelete
  5. Mijn favoriete product in deze box is toch het contour palette ;)
    Ik heb de nagellak in dezelfde kleur gekrege en hoopte ook wel op een andere ;)

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja he, het contour palette heeft echt een goede pigmentatie! ^^ oh good! Ben Ik niet de enige dat liever een ander kleurje kreeg haha ;) x

      Delete