05 February 2016

Vichy Aqualia Thermal Rijke Crème!


 
Hoi allemaal! Als je me al even volgt weet je misschien al dat ik blessed (not really) ben met een droge en gevoelige huid. Hierdoor is het voor mij soms moeilijk om goede skincare producten te vinden. Maar ik geef de moed niet op en vind het fijn om nieuwe producten uit te proberen en te kijken wat mijn huid er van vind. Toen ik een product van Vichy mocht ontvangen, speciaal voor de gevoelige huid, kon ik dan ook niet wachten om dit uit te proberen! Vichy heeft een uitgebreid assortiment dat gericht is op verschillende huidstypes. Ik mocht de Aqualia Thermal Rijke Crème ontvangen. Benieuwd naar wat ik er van vond? Kijk dan snel even met me verder...


De Aqualia Thermal Rijke Crème is gericht op de gevoelige huid, maar ook tot de droge tot zeer droge huid. Net wat ik nodig heb lijkt het dus! Hij bevat het thermale water van Vichy wat erom bekend staat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen.


De rijke crème komt in een stevig 50ml potje met aan de bovenkant een leuk spiegeltje. De crème zelf heeft een wat dikkere en zachte structuur en laat geen vettig laagje achter op de huid. Je voelt meteen dat hij je huid goed aan het hydrateren is. Bovendien heeft hij een subtiele en frisse geur wat ik erg fijn vind!

 
Mijn huid is erg blij met deze crème en voelt erg goed gehydrateerd aan. Mijn 'probleemzone' is vooral mijn t-zone, dat er soms erg droog kan uitzien. Maar dankzij deze crème heeft mijn droge t-zone geen schijn van kans meer, haha!
 
Het hele assortiment van Vichy kan je bekijken op de website. Hier kan je ook hun Ideal Skin Blog terugvinden waar je naast meningen en adviezen van haar- en huidexperts ook lifestyle-tips en video's kan vinden.
 
Product ontvangen.

Te koop bij de apotheker - Aanbevolen verkoopprijs: € 23,25.
 
Heb jij al eens iets van Vichy geprobeerd?
 
Volg je me al?


5 comments:

  1. Deze klinkt perfect voor me! Wil ik wel eens proberen :D

    ReplyDelete
  2. Deze crème lijkt me heerlijk! Lekker verzorgend voor deze koudere dagen.

    ReplyDelete
  3. Dit klinkt wel echt als een heerlijke crème! :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  4. Ha, toevallig staat hierover vandaag een review op mijn blog. Ik vind het ook een heel goede crème, alleen laat hij bij mij wél een vettig laagje achter X

    ReplyDelete