07 March 2016

Therme | Finn Sauna Hot/Cold Scrub!


Hoi allemaal! Hopelijk hebben jullie alweer een fijn weekend achter de rug. Ik ben terug alweer aan het werk, heb wel nog wat last van mijn rug, but I'm dealing with it ;). Vandaag heb ik een erg leuk artikel voor jullie, althans dat vind ik zelf toch! Vandaag toon ik jullie één van mijn favoriete body scrubs of all time: de Finn Sauna Hot/Cold Scrub van Therme! Benieuwd naar deze 'amazing' scrub? Kijk dan snel even met me verder...


In 2014 schreef ik al een review over dit product, maar ondertussen is er heel wat veranderd! Zo is als eerste de  verpakking veranderd. Vroeger kwam de scrub in een soort van glazen mason jar, wat erg mooi oogde, maar ik vond het zelf na een tijdje minder praktisch. Nu komt de scrub in een plastieken pot met draaideksel. Ook werd het recept van de scrub verbeterd en krijg je zelfs 20% extra inhoud. Only good stuff dus!


Deze hot/cold scrub is een combinatie van een zoutscrub en essentiële oliën van eucalyptus en menthol. & Oh my god, als je de pot opent, komt deze hemelse geur meteen op je af!
Om een 'wisseldouche' effect te krijgen, raad Therme je aan om de scrub aan te brengen en af te spoelen met eerst warm en hierna koud water.



De scrub heeft geen grote, maar net kleine scrubdeeltjes, waardoor hij ook erg fijn en mild aanvoelt voor de huid. Telkens ik hem gebruik heb ik echt zo'n spa-gevoel, mede dankzij de geur en de scrub zelf. Hij laat een verzorgend laagje achter op de huid dat helemaal niet vettig aanvoelt én als je hem 's morgens gebruikt maakt de heerlijke eucalyptus-menthol geur je meteen wakker. In de zomer is deze scrub nog zaliger (als dat al kan) omdat hij een fijn koelend effect heeft. Bovendien komt hij in een erg grote pot (500ml) en kan je hem dus erg lang gebruiken. Jaha, ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over deze scrub, het is echt een holy grail product voor me! ^^

Onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 8,99.

Wat is jouw favoriete bodyscrub? Let me know ^^

Volg je me al?



8 comments:

  1. De scrub ziet er goed uit :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Een holy grail zelfs, dat belooft wat! Het ziet er ook goed uit :)

    ReplyDelete
  3. Dit lijkt mij echt een heerlijke scrub, deze moet ik gaan onthouden! Zeker omdat hij zelfs een holy grail van je is, dan moet hij wel echt superfijn zijn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik vind van wel ^^ Hij heeft wel een sterke geur, wat sommigen misschien wat minder vinden, maar ik hou er wel van ;).

      Delete
  4. Heerlijk! De producten van Therme zijn altijd zo fijn

    ReplyDelete
  5. Ik heb deze ook! Ik ben een super grote fan van Therme, net omdat ze zo'n zalige producten hebben!!

    ReplyDelete
  6. wat fijn, lijkt me een goed product!

    ReplyDelete
  7. Very good put up. Sleek writing. Felt the vibe.    saunajournal.com

    ReplyDelete