08 April 2016

Shoplog | Kruidvat!


Hoi allemaal! Het is weer weekend en hopelijk hebben jullie allemaal leuke plannen! ^^ Om het weekend van start te gaan wilde ik jullie graag een shoplog tonen! In maart had ik een no-buy maand, maar in april had ik weer een aantal dingetjes nodig, en ja ik kon het niet laten om wat meer mee te nemen naar huis! Benieuwd naar wat ik in het Kruidvat heb kunnen scoren? Kijk dan snel even met me verder...


SIGNAL WHITE NOW TANDPASTA (€ 3,49)
Alseerste nam ik een tandpasta van Signal mee, gewoon ik had zin om een nieuwe tandpasta te gebruiken en deze viel me meteen op!
NIVEA WATERPROOF OOGMAKE-UP REMOVER (€ 4,59)
Mijn holy grail oogmake-up remover was bijna op, omdat het een holy grail product voor me is geworden, moest ik dus een nieuw flesje kopen! Deze oogmake-up remover is erg zacht voor de ogen, maar verwijdert je oogmake-up tegelijk erg goed.
KRUIDVAT PINCET (€ 1,99)
Toen mijn vriend naar Ghana ging, had ik hem mijn pincet meegegeven, maar die heeft jammer genoeg nooit zijn weg naar huis teruggevonden. Het was dus tijd om een nieuwe te kopen ;).
ESSENCE LIKE A NEW YORK TRIP EAU DE TOILETTE (€ 3,29)
In mijn laatste 'opgebruikte producten'-artikel kon je al zien dat ik deze had opgemaakt. Omdat ik het zo'n lekkere en frisse geur vind, wilde ik hem graag opnieuw hebben! Alleen jammer dat er geen grotere versie van bestaat.




CATRICE PRIME AND FINE MATTIFYING POWDER (€ 4,99)
Deze stond al even op mijn verlanglijstje omdat ik er toch veel goeds over hoor. Wat ik er fijn aan vind is dat het een transparant poeder is en hij heeft ook een grote spiegel binnenin.
MAKE-UP ACADEMY LIPSTICK IN 14 BARE (€ 2,49)
Eindelijk kan je producten van Make-up Academy kopen in mijn Kruidvat! Het merk heeft hier lang op zich laten wachten, maar eindelijk is het zover! Maar spijtig genoeg is deze lipstick een beetje een teleurstelling voor me. De kleur is niet wat ik had gedacht en hij heeft echt geen lekkere geur!


ESSENCE STAY ALL DAY 16H LONG-LASTING CONCEALER (€ 2,59)
Dit is echt één van m'n favoriete concealers, maar hij gaat zo snel op! Ik koop dus wel vaker een back-up, zoals nu!
ESSENCE SHAPE YOUR FACE CONTOURING PALETTE (€ 3,39)
Hoe leuk ziet dit contouring palette er niet uit? Ik nam hem mee in de kleur 10 Ready, Set Peach! en hij bevat een mooie matte, bronzer en highlighter kleur en een prachtige oranje blush met gouden shimmer.




ESSENCE 2IN1 LIPSTICK & LINER IN 02 VINTAGE ROSE (€ 2,59)
Naar deze lipstick & liner in één was ik wel echt enorm benieuwd! Toen ik in het Kruidvat was, vond ik het wel jammer dat de punt van veel van deze producten afgebroken leken te zijn. Ze lijken me dus niet zo stevig, denk ik. Maar goed, ik moet deze nog volop testen en hier komt zeker nog een review van online!
ESSENCE GLOSSY STICK LIP COLOUR (€ 1,99)
Deze glossy sticks nam ik mee in volgende twee kleuren: 03 Luminous Rosewood en 04 Poshi Pink. Ik vind het top dat dit soort lip potloden er nog altijd zijn! Hier komt dus ook nog een review over.

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Volg je me al?


7 comments:

  1. Dat contour palette ziet er mooi uit! Ik wou dat ik goed kan contouren hihi..

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Dat contour palette en die glossy sticks ben ik benieuwd naar! Moet wel zeggen dat je echt veel leuks gekocht hebt :D

    ReplyDelete
  3. Wat een leuke aankoopjes! Naar de Glossy Stick Lip Colours ben ik wel heel benieuwd.

    ReplyDelete
  4. Leuke producten heb je gekocht :) Ik wilde ook graag de Essence 2 in 1 lipliner en lipstick pen (?) maar in de winkel vroeg ik mij inderdaad af of het niet een heel delicaat product zou zijn, met die dunne lange punt. Wel een super mooie eyecatcher!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeker een eyecatcher! En eigenlijk vallen ze wel nog mee qua stevigheid, nu ik hem al een paar keer kon gebruiken ;)

      Delete
  5. Leuke aankoopjes! Die Essence concealer gaat hier ook snel op. Gelukkig is hij niet te duur waardoor we altijd eentje op voorraad kunnen kopen X

    ReplyDelete