09 May 2016

Mijn opgebruikte producten van April!


Hoi allemaal! In mijn vorige artikel schreef ik al dat ik even een blogdipje had, maar eigenlijk werd dat na dat artikel niet beter... Ik had geen inspiratie en energie om iets te schrijven, en iets gewoon posten om te posten wilde ik ook niet doen. Hierdoor is er de afgelopen week (of misschien zelfs wat langer) dan ook niets online gekomen. Sorry hiervoor! Soms heb je gewoon even tijd nodig voor jezelf. Maar nu ben ik er weer helemaal klaar voor! Om terug van start te gaan, toon ik jullie welke producten ik allemaal opmaakte tijdens april. Benieuwd? Je leest het hier verder...


Bella Cotton Maxi Wattenschijfjes: Deze geliefde wattenschijfjes van me zie je wellicht elke maand verschijnen! Ze doen hun werk dan ook fantastisch, ze zijn lekker groot en pluizen niet.
Montagne Jeunesse 7th Heaven Dead Sea Sheet Masque: I have to confess: Ik breng niet vaak genoeg maskertjes aan, en hier zou ik eigenlijk eens verandering in moeten brengen. Maar als ik er dan toch eens eentje aanbreng, dan zijn het meestal sheet maskers. Ze zijn makkelijk aan te brengen en minder 'messy'. Dit '7th heaven' maskertje werkt kalmerend en reinigend voor de huid en voelt zo lekker fris aan.
Onyx Eye Cleansing & Make-Up Remover Wipes: Nog een vaste klant tussen mijn opgebruikte producten zijn deze make-up remover wipes van Onyx. Ik gebruik ze niet enkel op mijn huid, maar ook bijvoorbeeld om make-up swatches mee te verwijderen. Ik vind ze super!The Body Shop 'Virgin Mojito' Body Butter: Dat de body butters van TBS gewoon 'amazing' zijn, moet ik jullie waarschijnlijk niet meer vertellen. Daarom even wat over de geur van het product. Hij heeft echt zo een lekkere, frisse geur dat je de body butter bijna zou willen opeten!
FA Coconut Milk Shower Cream: Naast de frisse citrusgeuren hou ik ook enorm van de kokosnootgeur. Deze is wat zoeter (en soms wel wat 'heavier) maar deze van FA vond ik erg prettig om te gebruiken.
Hema Foaming Shower Gel: Foaming shower gels gebruik ik enkel tijdens het scheren van m'n benen. Ze maken het wat makkelijker en voelt ook prettiger aan voor de huid. Deze geur 'Today I feel marvelous dancing all night with a golden glow' vond ik een wat zwaardere geur en persoonlijk vond ik de andere geuren dat ik van Hema al probeerde veel lekkerder.


Batiste Droogshampoo: Ik was mijn haar om de dag, maar de tweede dag kan m'n haar wat 'bleh' aanvoelen. Voor deze dagen gebruik ik maar al te graag de droogshampoos van Batiste! Ze doen je haar er wat beter uitzien en geven wat extra volume, wat ik ook erg goed kan gebruiken.
Nivea Micellair Water: Het klinkt misschien raar omdat Nivea al eeuwen bestaat, maar ik heb pas ontdekt dat dit merk echt super goed werkt voor mijn huid! Zo ook dit micellair water voor de droge of gevoelige huid. Hij neemt de laatste restjes make-up erg goed weg en doet mijn huid niet trekkerig aanvoelen. Erg fijn!
Nivea Oogmake-up Remover: En wederom een product van Nivea! Op korte tijd is deze oogmake-up remover een echt holy grail product van me geworden. Vaak beginnen mijn ogen pijn te doen van oogmake-up removers, maar bij deze is dat helemaal niet het geval. Bovendien verwijderd hij waterproof mascara goed!


The Master Perfumer N°26 White Lily: Dit kleine parfum flesje heb ik al heel lang. En ook al vind ik deze geur gewoonweg fantastisch, ik had echt periodes met dit parfum wanneer ik hem wilde dragen en wanneer niet. Niettemin heeft hij een lekkere en frisse bloemengeur!
Yves Rocher Smoothie Parfums: Met spijt moet ik deze in mijn opgebruikte producten tonen. Dit waren mijn go-to parfums tijdens de zomer/lente of zelfs gewoon wanneer het mooi weer is. Jammergenoeg waren deze limited editions. Soms was ik wel meer into de ene geur dan de andere, Red Berries heeft een lekkere, zoete bessengeur en Mango Passionfruit heeft dan weer een meer tropische fruitgeur.


Merci Handy 'Oh My Lemon' Hand Cleansing Gel: Ik hou ervan om deze kleine hand cleansing gels in m'n handtas te hebben. Ze geven een lekkere verfrissing en reiniging aan de handen wanneer het nodig is.
Nail Varnish Remover Pads: Deze zijn eigenlijk niet op, maar ik kan de geur ervan echt niet hebben. Daarom doe ik deze weg en heb ik mijn vertrouwde 'Aloe Vera' variant hiervan opnieuw gekocht.
Essence Stay All Day Concealer: Deze concealer van Essence is één van m'n favorieten. Jammer dat ze zo snel opraken! Maar gelukkig zijn ze dan weer erg budgetvriendelijk.

Wat heb jij allemaal opgemaakt in april?

Volg je me al?


2 comments:

  1. Veel zeg! Ja ik denk dat ik alleen watteschijven heb opgemaakt haha

    ReplyDelete
  2. Lekker veel opgemaakt. Heerlijk gevoel om aan het einde van de maand alles weg te gooien. Op naar een verse start. -x-

    ReplyDelete