13 May 2016

Recap | April 2016!

Hoi allemaal! #TGIF! Yes, ik ben erg blij dat het weekend is, en het is weer een lang weekend! Morgen ga ik bij een vriend langs voor een 'Eurosong-feestje' en ik weet gewoon dat dit weer top zal zijn! Hopelijk hebben jullie ook leuke plannen gemaakt ;). Vrijdags schrijf ik het liefste een beetje meer 'laid-back' artikels, daarom heb ik voor jullie mijn recap van april. Hierin toon ik jullie wat ik allemaal heb gepost op mijn Instagram account. In april had ik natuurlijk mijn 'major-blog-dip-momentje', waardoor ik ook niet veel op mijn Instagram heb geplaatst. Het word dus een korter artikel dan anders. Toch benieuwd? Lees dan snel even met me verder...In april toonde ik als eerste mijn favorieten van maart. Deze bestond grotendeels uit nagellakjes! Nu het zonniger begint te worden heb ik ook gewoon meer zin om mijn nagels in een leuk kleurtje te lakken ^^.


Ik besloot om tijdens maart de no-buy challenge te proberen. Dit was me erg goed gelukt, maar in april kriebelde het daarom enorm om nog eens langs te gaan bij het Kruidvat. & Dit zijn al de goodies dat ik meenam!


Mijn Style Tone box van maart kwam wat later en ik kreeg hem pas begin april. Toch was ik superblij dat ik hem nog kreeg want ondertussen is het Figs&Rouge serum één van m'n favorieten tijdens mijn avondroutine!


Cien is het beautymerk dat verkrijgbaar is bij de Lidl en de nieuwe zomercollectie ligt al even in de winkels. Als je me al even volgt, weet je misschien wel al dat ik echt hou van dit merk! En dan vooral de lipsticks. Ik kon het me dus niet laten om deze drie prachtige kleurtjes mee naar huis te nemen.


Ik schreef een review over dit Face Contouring Palette van Essence en ik ben er erg excited over! Vooral dan de bronzer kleur, ik gebruik hem dagelijks!


Midden-eind april kreeg ik mijn Style Tone box van april. En dit is werkelijk mijn favoriete moment van de maand, ok misschien één van de favoriete momenten, haha. Ditmaal zat er een prachtige foundation in, een leuk lipstick potlood, een argan olie waar ik eerlijk gezegd niet zo'n fan van ben, de Figs & Rouge dagcrème waar ik dan weer wel enorm van hou en een leuk make-up tasje.


Tijd voor een gezonde snack! Yummers!


Tot slot kocht ik tijdens april nog eens het tijdschrift 'Goed Gevoel', vooral omdat je er een Deauty box bijkreeg, mits je wat extra betaalde.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?


Volg je me al?


3 comments: