20 May 2016

Tag | Lentekriebels!


Hoi allemaal! De lente is al een tijdje terug in het land (ook al lijkt het soms misschien niet zo) en dat geeft natuurlijk lentekriebels! Om het weekend van start te gaan, leek het me fijn om daarom ook de lentekriebels tag eens in te vullen! Benieuwd? Je leest het hier even verder...
1 WAT IS DE EERSTE GEDACHTE DIE IN JE OPKOMT BIJ HET WOORD 'LENTE'?
HAPPINESS! M'n verjaardag valt in de lente, en voor mij is dit één van 'n favoriete seizoenen. Je krijgt de perfecte temperaturen - niet te warm, niet te koud. Ik kan niet zo goed tegen warmte, dus zomer kan soms echt een hel voor me zijn. Maar tijdens de lente is het gewoon perfect en kan je zonder jas naar buiten. Je ziet alle prachtige bloemen en mensen lijken me ook gelukkiger doordat het wat weer warmer wordt.

2 ALS DE LENTE EEN GEUR ZOU ZIJN, HOE ZOU DIE DAN RUIKEN?
Een heerlijke, frisse bloemengeur!

3 WAT IS JOUW FAVORIETE LENTE NAGELLAKKLEUR?
Dat hangt er vanaf, momenteel ben ik helemaal into nude tinten. Maar een knalkleurtje kan ook al!


4 WAT IS JOUW FAVORIETE LENTEBLOEM?
Ik vind alle bloemen wel iets hebben, maar mijn favoriet is toch wel de pioenroos!

5 WELKE LENTETREND SPREEK JOU HET MEESTE AAN DEZE LENTE?
Als het op make-up aankomt, vind ik de naturel-trend het leukste. Fashion-wise zie ik tegenwoordig veel topjes met lange of driekwart mouwen, waarbij de schouders bloot zijn. Dit vind ik er zo mooi uitzien!

6 WAT IS JE FAVORIETE LENTEPARFUM (GEURTJE, GEURKAARS OF BEIDE)?
Momenteel gebruik ik maar al te graag mijn laatste restje van 'Flowerparty', een parfum van Yves Rocher. Volgens mij is deze jammergenoeg niet meer te verkrijgen.


7 HOUD JIJ EEN LENTESCHOONMAAK?
Ja zeker! De voorbije twee weken hadden we een langer weekend, en ik maakte hiervan gebruik om een aantal dingen in huis wat op orde te zetten. Heerlijk toch als alles er weer top uitziet.

8 WAT IS JE FAVORIETE LENTE-ACCESSOIRE?
Goh, heb ik eigenlijk niet direct.

9 HEB JIJ LEUKE PLANNEN TIJDENS DE VRIJE DAGEN?
Mijn plan dit jaar was vooral om een grootse lenteschoonmaak te houden en wat quality-time door te brengen met m'n vriend.

10 HOE ZOU JIJ JE FAVORIETE LENTE-OUTFIT OMSCHRIJVEN?
Een skinny, ripped jeans, luchtig blousje/t-shirtje, leuk vestje en sneakers of slip-ons.


Ik vond het echt een leuke tag om eens in te vullen! Lijkt deze je ook leuk? Neem hem dan maar gerust over en let me know! Ik ben benieuwd ^^.


Volg je me al?2 comments:

  1. Leuk om te lezen :-D Ik ben echt dol op de lente.

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Leuke tag hoor! Ik heb zelf ook een lente schoonmaak gehouden, niet geheel vrijwillig maar ik ben blij dat ik het heb gedaan haha :) Nu nog het mooie lente weer!

    ReplyDelete