08 June 2016

Cien | De Nieuwe Shower Gels! [Limited Edition]


Hey loves! Als we even de onweersbuien wegnemen van de laatste dagen, was het toch al zo'n prachtig weer! Voor mij hoeft het eerlijk gezegd niet warmer te zijn en is dit gewoon net niet over mijn grens. Ik kan namelijk niet zo goed tegen té warm weer. Maar goed, toen ik gisteren bij de Lidl wat boodschappen ging halen, zag ik dat de nieuwe limited editie shower gels binnen waren! Ik moest niet lang nadenken, vooraleer de drie geuren in mijn winkelkarretje verdwenen. Benieuwd naar deze shower gels? Je leest het hier even verder..


The Packaging

De shower gels komen in lange, slanke flesjes waarin al eerdere shower gels van Cien kwamen. Ik vind ze wel fijn zo en ze nemen dan ook niet zoveel plaats in in de douche. & look hoe kleurrijk ze eruit zien! Om ze hemel zomers-af te maken staan er nog leuke prentjes van fruit en bloemen op de flessen. 


The Scents

Deze limited editie is helemaal in teken van de meer fruitige en bloemige geuren. Erg lekker, en vooral erg zomers! De drie geuren die verkrijgbaar zijn:
___________Grapefruit: Een lekkere, frisse grapefruit geur.
___________Sunshine Shower: Deze heeft een meer zachte, bloemige geur.
___________Melon: Een erg zoete, meloengeur.


The Opinion

Ik vind een erg leuke collectie! Voor mij zijn dit gewoon drie perfecte zomergeuren. De douche gels hebben leuke kleurtjes, net zoals de flesjes en zijn vrij lopend. Maar dat vind ik nu net zo'n big deal. Ze schuimen lekker en drogen mijn huid niet uit, wat erg belangrijk is. Na gebruik van deze douche gel voelt je huid schoon en fris aan. & Wat ook erg leuk is, is dat de geur nog een tijdje blijft 'hangen'.

De Cien Shower Gels zijn verkrijgbaar bij Lidl voor slechts € 0,99.

Heb jij de shower gels van Cien al gespot? Let me know!

Volg je me al?7 comments:

 1. Ik heb ze nog niet gespot, maar volgende keer ga ik er zeker eens op letten. De douchegels lijken me heerlijk voor de zomer en € 1 is echt geen geld! X

  ReplyDelete
 2. Gaaf! Snel naar de Lidl dus weer ;) Mooie fruitige douchegels, mijn favoriet! -x-

  ReplyDelete
 3. Leuk dat de geur nog even blijft hangen! Ik ben ze ook nog niet tegengekomen maar eenmaal ik ze spot koop ik zeker eentje!

  ReplyDelete
 4. Ze lijken me zo lekker ruiken he! Ik wil ze proberen :D

  ReplyDelete
 5. Ik heb nog nooit zoiets van de Lidl geprobeerd. Het klinkt wel erg goed hoor, vooral die met meloen en wat lekker goedkoop! :)

  ReplyDelete
 6. Deze heb ik nog helemaal niet gezien bij de Lidl, jammer genoeg want de grapefruit en sunshine shower lijken me heerlijke douchegels!
  Ik heb wel laatst bodyscrub van Cien gekocht :D

  ReplyDelete
 7. Ik ga is kijken of ze er nog zijn, de watermeloen lijkt me heerlijk!
  Liefs,
  Priscilla

  ReplyDelete