03 June 2016

Recap | Mei 2016!


Hey loves! Het is alweer weekend en ik ben hier erg excited over! Morgen ga ik op een kleine shopping-spree met m'n vriend en daar na gaan we gewoon lekker chillen! Hopelijk hebben jullie ook leuke plannen voor het weekend ;). Vandaag toon ik jullie mijn recap van de maand mei. Hiervoor gebruik ik de foto's dat ik tijdens die maand op Instagram heb gepost. Benieuwd? Je leest het hier even verder..In mei toonde ik weer een heleboel producten dat ik tijdens de maand april had opgemaakt. Ik vind het altijd zo fijn & exciting om een product op te maken! Soms is het wel wat jammer, vooral als het limited edities waren, die je nu niet meer kan kopen. Zoals de twee 'smoothie' parfums van Yves Rocher die ik hier opmaakte!


Ik kocht deze fake bloem bij de Action en ben er helemaal weg van! Hij staat zo mooi in mijn interieur, haha. Op foto kan je misschien wel zien dat hij fake is, maar als je hem hier in mijn woonkamer zou zien, merk je het niet. Toen ik er mee thuis kwam, dacht mijn vriend dat het een echte was, haha!


Via The Insiders behoorde ik tot één van de gelukkigen dat twee producten van het merk Mixa mocht testen! Het pakket kwam met deze twee producten en samples, enquêtes voor je vrienden familie, collega's, etc, .. Ik ben erg fan van deze body milk! Soms heb ik last van een erg droge huid die trekkerig begint aan te voelen, op zo'n dagen voelt deze body milk gewoon hemels aan op mijn huid en het trekkerig gevoel houdt vrijwel meteen op!


De Style Tone box dat ik in mei kreeg was een echte topper! 3 van de 5 items in de box zijn nu favorieten van me geworden! De lipscrub van lekkerineenpotje gebruik ik nu dagelijks, net zoals de oogschaduw basis en blush.


Met mijn verjaardag in zicht (23 mei) besloot ik een klein cadeautje voor mezelf te bestellen op de webshop van Mireille Huidverzorging, namelijk de I Myself To Hydrate box. Doordat je op voorhand niet weet wat je gaat ontvangen, was het dan ook een echte verassing voor mezelf.Ik ben meer en meer into highlighter aan het komen, daarom kwam er ook een review online van de Essence Pure Nude Highlighter. & Ik vind hem erg fijn!


Ik vind het altijd leuk om het in huis wat gezelliger te maken met kaarsen, lichtjes, leuke decoratie, etc. Deze mason jar vol met LED lichtjes is zo makkelijk te maken, maar ziet er zo mooi uit! Love it!


Eind mei toonde ik jullie alvast mijn favorieten. Eigenlijk had ik april en mei samen genomen, omdat ik er tijdens april niet zoveel had. De foto alleen al maakt me blij!


Zondag namiddag ga ik vaak langs bij m'n mama én dan haalt ze vaak lekkere taartjes in huis. Misschien niet zo goed voor de lijn, maar wel super lekker!


Mijn laatste artikel van mei ging over mijn 5 favorieten onder de €5! Erg leuk om te schrijven, ga ik zeker nog meer doen ;).

Wat zijn jouw plannen dit weekend? Let me know! ^^

Volg je me al?4 comments:

 1. Super leuk om de maand mei op deze manier terug te zien komen. Wat gaat de tijd toch weer ongelofelijk snel hè! -x-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt he! Het verbaasd me telkens opnieuw hoe snel een maand voorbij gaat! x

   Delete
 2. Leuke foto's! Nog gefeliciteerd met je verjaardag ook!

  ReplyDelete