22 June 2016

Lush | The Experimenter Bath Bomb!


Hey loves! Wat doet het weer rare dingen, he. De voorbije dagen was het koud en regenachtig en vandaag weer erg warm! Maar omdat het een paar dagen wat kouden was, vond ik het nog eens tijd voor een me-time momentje samen met The Experimenter bath bomb van Lush! Benieuwd naar wat ik ervan vond? Je leest het hier verder..


The Facts

The Experimenter heeft een zeshoekvorm, wat ik goed vind passen bij de naam van de bath bomb. Als ik aan The Experimenter denk, denk ik meteen aan science, atomen, etc. Hij is ook erg kleurrijk en vrolijk! Aan de buitenkant zie je roze, blauw, oranje, paars en wit. En je kan al meteen zien dat je een glitterbad gaat krijgen! Yay ^^.  Qua geur is hij gewoonweg heerlijk, maar hierbij moet ik wel zeggen dat Lush me nooit teleurstelt als het hier op aan komt. Met geuren zoals vanille, tonka en vetivert geeft hij je een echt spa-gevoel.

Wat Lush zegt over The Experimenter:
The Experimenter is prachtig, wanneer je deze bath bomb in je badwater laat vallen creëer je kunst. Laat je hypnotiseren door het schitterende kleurenspel en geniet van de heerlijke geuren van Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert. En als je goed luistert..

The Ingredients

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Knettersnoep, Vetiverolie, Essentiële (Vetiveria zizanoides), Tonka-absolue (Dipteryx Odarata), Fair Trade Vanille Absolue (Vanilla Planifolia), Wijnsteenzuur (Tartaric Acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl Betaïne (Lauryl Betaine), *Coumarine (*Coumarin), *Limonene (*Limonene), *Eugenol (*Eugenol), *Linalool (*Linalool), Calcium Sodium Borosilicate, Tin-Oxide (Tin Oxide), Gouden glitter, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45350 (Colour 45350)

*Komt van nature voor in essentiële oliën
      

The Opinion

Wanneer je de bath bomb in je badwater gooit, zie je meteen verschillende kleuren verschijnen: geel, blauw, paars, groen, oranje, roze. Het is inderdaad een waar kleurenspel! Uiteindelijk komen alle kleuren tesamen en krijg je een soort van donkere kakikleur. Op foto toont het niet zo goed, maar The Experimenter bevat ook kleine glitters! En dat vind ik persoonlijk erg leuk, maar ik weet dat sommige mensen dit niet zo fijn vinden. Qua geur is hij gewoonweg hemels! Door de vanille heeft hij een wat zoetere geur, ja deze weet me wel te pleasen hoor!
Omdat het een ietwat grotere vorm heeft zou je deze bath bomb best in twee kunnen hakken, zodat je er twee keer van kan genieten! Als je naar de ingrediëntenlijst kijk, zie je dat er ook knettersnoep zou inzitten en volgens Lush zou je het ook kunnen horen knetteren (als je goed luistert weliswaar). Ik heb er eerlijk gezegd niet opgelet, maar of het nou zou knetteren of niet, voor mij geeft dit niet echt een meerwaarde aan de bath bomb. Overall ben ik enorm tevreden over deze bath bomb!

The Experimenter is verkrijgbaar online en in de Lush shops voor € 5,95

Wat is jouw favoriete Lush bath bomb?

Volg je me al?


8 comments:

 1. Dit lijkt me echt een fijne bath bomb! Voor mij zou er helemaal geen knettersnoep in hoeven zitten, maar wel de glitters natuurlijk - I love glitters ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind de knettersnoep ook niet hoeven! Maar ja gotta love the glitters haha ^^ x

   Delete
 2. Wauw wat geeft hij een mooi effect in het water, en zoals de geur beschreven word is dit echt een bath bomb voor mij!

  ReplyDelete
 3. ah zo vrolijk en kleurrijk, love it! <3

  ReplyDelete
 4. Oeh die is echt heel mooi! Ik wil ook zo graag in bad :D

  ReplyDelete
 5. Wat wil ik graag een keer een bathbomb proberen. Ik heb alleen het ongeluk dat wij geen bad hebben haha. Ik ga ervoor zorgen dat als ik later op mezelf woon dat ik een bad heb. Het eerste wat ik dan ga doen is een bathbomb proberen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat was één van de eerste dingen waar ik naar keek toen m'n vriend en ik gingen verhuizen, dat er een bad was, haha! ;) x

   Delete
 6. Wauw, wat een mooie kleurtjes allemaal!

  ReplyDelete