13 June 2016

Tag | Let's Go To Work!


Hey loves! Hopelijk hadden jullie een fijn weekend ;). Vandaag heb ik heel andere tag voor jullie, namelijk eentje waarin ik vragen beantwoord over mijn huidig werk! Eerlijk gezegd, weer ik niet meer waar ik deze heb gevonden :(. Maar het leek me leuk om hem eens in te vullen! Benieuwd naar mijn antwoorden? Je leest het hier even verder..
Wat voor werk doe je op het moment?

Momenteel werk ik bij een bedrijf dat bankautomaten, etc verkoopt. Hier werk ik 50% in service administration en 50% in finance. Hoewel deze percentages wel kunnen variëren, naargelang meer of minder werk ;).

Hoe ben je bij je huidige baan terechtgekomen?

Ik werk er sinds eind oktober 2014 en ben begonnen als interim om iemand voor een tijdje te vervangen. Deze persoon is ondertussen al een hele tijd terug, maar ik mocht blijven! Yay =).

Is dit het werk wat je als klein kind voor ogen had?

Haha, nee helemaal niet. Toen ik klein was wilde ik elke maand wel iets anders worden later. Lerares, schoonheidsspecialist, soldaat, ..Ga je nog naar school naast je werk?

Nee :).

Hoeveel werk je per week?

40 uren.

Werk je doordeweeks of in het weekend?

Ik werk enkel tijdens de week. Hoewel ik het niet zo erg zou vinden om af en toe eens een zaterdag te werken, vind ik het toch fijn om een weekend te hebben om wat slaap in te halen en leuke dingen te gaan doen ;).

Moet je ver reizen voor je werk?

Ik ga altijd met de auto naar het werk en afhankelijk van het verkeer doe ik er zo'n 25 tot 40 minuten over. Gelukkig moet ik niet langs de snelweg en valt het verkeer meestal erg goed mee!

Hoe ga je naar het werk? Lopen, auto, openbaar vervoer?

Met de auto!

Werk je vooral alleen of in een team?

Ik werk vooral alleen, maar voor het werk dat ik voor het finance team doe, zitten we af en toe wel samen of hebben we meetings om zaken te bespreken of te kijken hoe we iets beter kunnen doen.

Wat vind je nou het allerleukste aan je werk?

Ik hou van de variatie binnen m'n werk en dat ik zelfstandig moet werken en m'n eigen dag kan inplannen. Ik moet gewoon zien dat bepaalde dingen binnen een zekere tijd gedaan zijn en dat vind ik echt super! Wat ik doe binnen het finance team is wat meer met cijfertjes maar is ook meer uitdagend! Ik leer constant nieuwe zaken bij en ik vind het super dat ik hiervoor ook de kans krijg!


Kleed jij je op werk anders dan in je vrije tijd?

Goh er zijn wel bepaalde kledij dat ik niet zou aandoen om te gaan werken. Maar over het algemeen kleed ik me zowat hetzelfde.

Je haar en make-up: doe je het anders als je gaat werken?

Mijn haar laat ik vrijwel altijd los en mijn make-up hou ik sowieso vrij natuurlijk, dus ik doe niet echt iets anders om te gaan werken.

Neem jij je eigen eten mee naar het werk?

We kunnen broodjes bestellen op het werk, maar meestal neem ik mijn eigen eten mee. Drank neem ik wel op het werk. Koffie en water kunnen we gratis nemen. We hebben ook een automaat met frisdrank, hiervoor moeten we wel betalen, maar € 0,70 voor een cola zero is nu niet erg veel ;).

Hoe ziet jouw werkdag er in grote lijnen uit?

Ik vertrek thuis rond 7:10, maar meestal is dit meer rond 7:15 ;). Ik ben dan meestal op het werk rond 7:45-7:50, ik moet eigenlijk pas beginnen om 8:30 maar ik vind het net fijn om vroeger op het werk te zijn, zo kan ik nieuwe e-mails al snel even lezen en printen! Verder ziet mijn dag er altijd wel anders uit. Ik heb wel bepaalde vaste taken dat maandelijks of wekelijks moeten gebeuren. Zo factureer ik nieuwe installaties, organiseer ik transport van machines vanuit één van de fabrieken in het buitenland, volg ik nieuwe orders op, factureer ik interventies die niet onder een contract vallen, etc.

Spijtig genoeg heb ik geen foto's vanop m'n werk, behalve dan eentje van pompoensoep dat we kregen met Halloween, haha ;). Hopelijk vonden jullie deze tag toch leuk om te lezen!

Wat doen jullie van werk? Ik ben benieuwd!! ^^

Volg je me al?1 comment:

  1. Wat leuk om te lezen! Je werkt klinkt leuk, fijn dat het erg afwisselend is! Ik doe de marketing bij een start-up bedrijf in de energievoorziening. Wel echt leuk!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete