08 November 2016

Favorieten | Oktober 2016!Hey loves! Deze week is wederom een korte week want vrijdag is het Wapenstilstand en dan zijn we weer een dagje thuis ;). Vandaag toon ik jullie mijn favorieten van oktober! Benieuwd? Je leest het hier..


De herfst en winter zijn mijn favoriete seizoenen. Ook al om al die leuke donkerdere tinten die net weer beter kunnen dan tijdens de lente of zomer. Een eerste favoriet is een Color Show lakje van Maybelline. 549 Midnight taupe is een prachtige donkere taupe kleur. I love these kind of colors! En een tweede nagellak favoriet deze maand is er eentje van de herfstcollectie van Cien: Lucky Red. Ik hou van de dieprode kleur en voor mij is dit gewoon de perfecte rode nagellak!


De Lip Therapy potjes van Vaseline zijn zowat een holy grail voor me. Nu het weer kouder wordt, en begrijp me niet verkeerd -ik ben één van die mensen die houd van het koudere weer, - heb ik soms toch wel last van droge lippen. Meestal is dit voor mij ook een eerste symptoom van, ok je gaat verkouden worden, haha. Maar goed, dan breng ik vaak deze dikke jelly lipbalm aan en mijn lippen worden er gelijk veel beter van!


Zo goed als elke maand toon ik jullie een nieuwe favoriete lipstick, ook al lijken de kleuren vaak erg op elkaar, voor mij is het meer iets van the difference is real, haha. Deze maand droeg ik praktisch elke dag deze Ultimate Stay lipstick van Catrice. Dit is de kleur 020 All that she want. Een mooi my lips but better kleurtje.


Haarproducten is iets wat waarschijnlijk minder vaak in mijn favorieten terugkomt. Maar jaha deze maand had ik er eentje: de Fresh & volume shampoo van Palmolive! Ik ken het merk vooral van de shower gels en hierdoor sprak het me meteen aan om deze shampoo te kopen en te proberen. Hij wast mijn haar erg goed maar het is vooral die lekkere citrusgeur waardoor ik meteen verkocht was.


Jullie hebben het misschien al opgemerkt dat ik naast beauty artikels, nu ook artikels schrijf over geeky things & Funko. Daarom mocht deze John Diggle niet ontbreken. In oktober ging ik naar mijn eerste conventie: Facts. Het werd een ware missie om John Diggle te vinden en zoals je kan zien ben ik hierin geslaagd! Arrow is meteen ook één van mijn favoriete series. Echt, ik ben er gewoon hooked aan! Misschien doe ik binnenkort nog eens een favoriete series artikel en dan zal je deze zeker nog eens voorbij zien komen ;).

Wat waren jouw favorieten tijdens oktober?

Volg je me al?


2 comments:

  1. Wat een fijne favorieten! De kleur van de lipstick is echt prachtig!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete
  2. Mooi lipstick! vaseline is wel fijn nu in deze kou hihi!

    ReplyDelete