20 November 2016

Movietime #03 | Oktober 2016!Hey loves! Het weekend is alweer bijna ten einden, en het was echt een deugdoend weekend, haha. Ik heb lekker kunnen slapen en relaxen en vandaag ben ik met m'n mama naar de Libelle winterfair geweest in Mechelen. Het was eens een leuke ervaring, maar ik vond het nu ook niet echt speciaal. Vandaag heb ik kleine reviews voor jullie van films waar ik tijdens oktober naar keek. Op zoek naar een leuke film om dit weekend te kijken? Kijk dan snel met me verder..


Iron Man 3


Tony Stark kampt met stressstoornissen doordat hij bij Avengers bijna om het leven kwam. Hierdoor is hij non-stop bezig om nieuwe Iron-Man harnassen te maken. Wat natuurlijk ook wat druk op zijn relatie legt. In de derde film vecht hij vooral tegen de terrorist Mandarin die aanslagen pleegt. Ik wil niet te veel spoilers brengen in deze korte review, maar hierrond draait de film dus ;).
Ik had enkel de eerste Iron man film gezien, de tweede dus nog niet, haha. Maar ik had bij de derde niet echt het gevoel dat je de tweede moest gezien hebben om 100% te kunnen volgen. Wat ik zeker goed vind aan deze film. In Iron Man 3 komt War Machine er ook in, het verhaal rond deze superheld, komt volgens mij aan bod in de tweede film. Maar ook zonder deze achtergrond knowledge is de film goed te volgen. Ik vond het een erg leuke film met een leuke verhaallijn dat goed te volgend is. Ook leuke actiescenes!


❤  Kick-Ass 2

De eerste Kick-ass film vond ik eerlijk gezegd niet zo super.. Ik vond hem soms er wat over qua bloody scenes. Toch wilde ik de tweede film graag zien en deze vond ik meteen al een heel pak beter! Hit Girl is gestopt met superheld te zijn en Kick-Ass sluit zich aan bij de superhelden groep 'Justice Forever' onder leiding van Kolonel Stars and Stripes. De villain in deze film is The Motherfucker. Hij wil wraak nemen op de twee voor de dood van zijn vader en bouwt een waar villains-leger op: de bad guys. En zo onstaat er een oorlog tussen beide groepen.
Major Movie Star

Meghan Parker is een filmstar dat wat het typische 'domme blondje' imago heeft. Op een dag raakt ze failliet en verstrikt in een schandaal. In een impulsieve vlaag sluit ze zich aan bij het leger. Al snel komt ze erachter dat dit geen goed idee is, maar dan is het al te laat omdat ze een contract tekende. Een leuke feel-good film, verstand op nul en gewoon kijken!


Jennifer's Body

Jennifer's body was de film dat ik samen met m'n vrienden keek voor Halloween. Niet een echte horror film, maar net goed want ik ben niet zo voor horror, haha. Needy & Jennifer zijn beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weet te overhalen om naar een bar te gaan waar een groepje optreed, brand de hele bar af. Na deze avond beginnen er steeds meer en meer doden te vallen in hun dorpje. Al snel heeft Needy door dat Jennifer hier iets mee te maken heeft en dat ze duivels is. Het is best een leuke film, maar niet eentje waar ik opnieuw naar zou kunnen kijken. Als je hem gezien hebt, heb je hem ook wel gezien.

Wat is jouw favoriete film?

Volg je me al?
2 comments:

  1. Bedankt voor het leuke lijstje! Moet eerlijk zeggen heb deze allemaal nog niet gezien!

    ReplyDelete
  2. Wat een leuk lijstje! Ik kijk eigenlijk echt veel te weinig films hihi!

    Liefs,
    Dascha

    ReplyDelete