16 November 2016

Relaxing | Treets Bath Ball Colour Party!


Hey loves! Nu het weer aan het veranderen is en het kouder wordt, is het gewoon de perfect timing om weer relaxing me-times te hebben. & Dat deed ik laatst met een bruisbal van Treets, namelijk de Bath Ball Colour Party! Benieuwd? Kijk snel met me verder..


It's a colour party!


Langs buiten ziet deze bruisbal er niet 'spectaculair' uit, maar dit wil ook weer niet zeggen dat hij er niet mooi uitziet. Blauw is mijn lievelingskleur, dus ik apprecieer dit blauw-gele balletje wel! De colour party bath ball bestaat trouwens ook in een oranje-gele kleur.

Ingredients

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Carbonate, Parfum, Aqua, Alcohol, PVP, Hexyl Cinnamal, (+/- CI 19140, CI 42090, CI 16255).


Throw it in the bath!

Gezien de naam van deze bruisbal had ik eerlijk gezegd een waar kleurenspektakel verwacht. Dit is echter niet echt zo.. Het water kleurt er wel in een mooi groen-blauwig kleurtje, maar dat is het ook. Je krijgt een beetje schuim, maar for me it wasn't enough! Daarom deed ik nog wat van de I love... coconut & cream bubble bath & shower cream erbij. Qua geuren is deze best ok, je krijgt een spa-geurtje dat best subtiel is. Voor mij mag het best wat intenser.

Relaxed?

Overall vond ik het nog een ok bruisbal, de geur mocht dan wel wat intenser en er mocht wat meer schuim bij, maar het belangrijkste: ik was helemaal relaxed! Maar mocht jij niet zo houden van intense geuren, dan is deze zeker iets voor jou!

De badproducten van Treets zijn onder andere verkijgbaar bij Holland & Barrett voor € 2,99.

Wat is jullie favoriete bruisbal? Let me know ^^

Volg je me al?
2 comments: