22 November 2016

Unboxing | Style Tone November 2016!


Hey loves! Het blijft me nog steeds verbazen hoe snel de tijd gaat. Volgende maand is het alweer Kerstmis - my favorite time of the year, of toch één van de ;). Morgen heb ik lekker een dagje verlof, ik voel dat mijn lichaam er toch even nood aan heeft om een dagje extra te kunnen relaxen. En zo breek ik mijn week ook eens op een leuke manier ;). Vandaag heb ik een leuke unboxing voor jullie! De Style Tone box van de maand november. Benieuwd naar wat er allemaal voor leuks deze maand in zit? Kijk dan snel met me verder..


November staat bij Style Tone helemaal in teken van de Power Woman! De bedoeling van de producten deze maand is om je de power te doen voelen. Ik ben benieuwd!


LORD&BERRY LIPLINER [16EUR]

Lord & Berry vind ik zelf een fijn merk! Ik heb er al een aantal beauty goodies van mogen proberen dankzij beautyboxen. En ja hoor, het is een merk dat me bevalt. & Om meteen even op het thema van deze maand terug te komen; Perfecte lippen is één van de features van een super vrouw! Ik kreeg de kleur #3044 Bare wat een mooi nude kleurtje is. De formule van deze lip liner (verrijkt met Macademia olie & extracten van waterlelie) maakt dat hij makkelijk aan te brengen is en hij zou comfortabel aanvoelen. Nu, ik vind hem een beetje droog aanvoelen, maar ik moet wel toegeven dat ik bijna nooit een lipliner aanbreng. Ik ben het dus niet gewoon.


CAILYN COSMETICS BUBBLE MASK [9,95EUR]

Als er nu iets is wat me een goed gevoel geeft, of zelfs een power feeling, dan is het een maskertje. Goh, dit doet me eraan denken dat ik het niet vaak genoeg doe, want achteraf heb ik altijd zo'n amazing gevoel #FreshSkin. Nu, het maskertje dat we deze maand mochten ontvangen, is wel een beetje bizar. But I love strange things, haha. Het is namelijk een <Bubble Mask>, wait what?! Het is eigenlijk simpel te gebruiken hoor. Je reinigt je huid en brengt het sheetmasker aan. Na zo'n 3 seconden zouden er bubbles opkomen. Er wordt aangeraden om het maskertje zo'n 3 minuten te laten zitten en hierna masseer de achtergebleven 'bubbles' in je huid. De laatste stap is, ofcourse, je huid goed te reinigen met water. Ik ben echt super benieuwd naar wat dit masker gaat doen, en die bubbles wil ik wel zien, haha. Misschien schrijf ik nog een aparte review over dit masker en toon ik jullie hoe het eruit ziet!


MEEKI BEAUTY LAB NAIL POLISH [9,95EUR]

Hoe leuk ziet dit nagellakje eruit? Echt eens wat anders! In plaats van het standaard ronde/vierkante flesje is dit flesje rechthoekig en, je ziet het niet zo goed op de foto, maar als je langs de hoekkant ernaar kijkt zie je er een grote 'M' in. Such a beauty! Door het smallere flesje had ik gedacht dat hij een dun kwastje zou hebben. Maar nee hoor, hij heeft een goede brede kwast waardoor het makkelijk is om de nagellak aan te brengen. Ik kreeg de kleur Lilatastic wat een blauwig-lavendel kleurtje is. Best mooi, maar persoonlijk vind ik dit meer een kleurtje voor de lente. Je kon in jouw box nog twee andere kleurtjes hebben: Sophie (een donkere zwarte kleur) of Chanterelle (een zandkleurig nude kleurtje). Ik had liever één van deze twee gehad.


ZIAJA COCONUT HAND CREAM [2,49EUR]

Let's be honest, handcrèmes zijn een must tijdens deze koude maanden! & Laat kokosnoot dan nog eens één van mijn favoriete geuren zijn! Deze coconut hand cream is een rijke crème dat super fijn aanvoelt. Hij trekt snel in en laat een hydraterend laagje achter, maar niet zo dat je handen vettig aanvoelen. Ik denk dat ik mijn nieuwe bff heb gevonden voor deze winter.


TINI BEAUTY LIPSTICK [17,95EUR]

Het laatste beauty item deze maand, is meteen hetgene waar er iets is mis gegaan denk ik. & Dan heb ik het over de stinkende geur van deze lipstick. Hij ruikt echt alsof het zo'n ouwe lipstick is.. Ik kreeg de kleur Irish Cream, laat dit nu net een kleurtje zijn dat perfect past bij de lipliner van Lord & Berry. Ik las bij een aantal blogs dat dit bij hun ook het geval was, een echte bummer!

De Style Tone box is verkrijgbaar via http://www.styletone.com/ voor € 15,00 per maand.

Wat vind jij van de Style Tone box deze maand? Love it or hate it?

Volg je me al?1 comment: