04 November 2016

Throwback to October 2016!


Hey loves! Het is alweer weekend en goh wat gaat het jaar toch snel voorbij! We zijn bijna in 2017! Om nog even stil te staan bij de voorbije maand heb ik zoals gewoonlijk een Instagram throwback voor jullie. Ditmaal van de maand oktober! Benieuwd? Kijk dan snel even verder..


#01 - Iedere maand zien jullie wel een artikel verschijnen over mijn opgebruikte producten, de ene maand zijn het er al wat meer dan de andere maand. Dit zijn trouwens mijn opgebruikte producten van september.
#02 - In september had ik niet zo enorm veel favorieten, maar toch wilde ik ze graag met jullie delen in oktober.
#03 - Maandelijks ga ik wel eens naar het Kruidvat, vooral is ik wat dingetjes nodig heb. Natuurlijk kom ik er altijd buiten met net wat meer dan wat ik nodig heb.


#04 - Wat ook maandelijks terug komt zijn mijn unboxings van de Style Tone box. Deze maand was het de eerste keer dat ik echt voor een verrassing stond. Ik keek niet naar andere youtubers/bloggers wat zij krijgen vooraleer ik mijn box had.
#05 - Een leuke maar simpele nailart! Je kan erg makkelijk zelf dots maken met een dotting tool of zelfs een simpele tandenstoker.
#06 - Mijn guilty pleasure! Zooo lekker.


#07 - Met mijn beste vriend ging ik naar mijn allereerste conventie: Facts in Gent! En oh boy wat was het leuk! De volgende is in april en ik ga er zeker opnieuw naar toe gaan!
#08 - Het thema van de Zbox deze maand was DC universum en er zaten best leuke items in!
#09 -  & Tot slot: Halloween. Ik hou echt van Halloween! Dan mag ik weer leuke decoraties ophangen en elk jaar komen mijn beste vrienden dan langs voor een gezellige Halloween-avond. Love it!

Wat is jouw favoriete herinnering aan oktober?

Volg je me al?


1 comment: