20 February 2017

Unboxing ▸Style Tone 'Welcome to the Circus'!


Hey loves! Het gevoel om pakjes binnen te krijgen, vind ik altijd erg leuk! Maar als het gaat om beauty boxen waarbij je niet weet wat er zal in zitten, is dit nog leuker! Vandaag unbox ik voor jullie de Style Tone box van februari. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..


Deze maand bevat de box vijf leuke items en heeft hij als thema 'Welcome to the Circus'! Het einde van de winter is weer in zicht en voor Style Tone betekend dit één ding: Time to celebrate! Voor deze box werden items geselecteerd die handig zijn als je in de spotlight komt te staan en die je gaan helpen door het einde van de winter te komen. So let's see what all the goodies are this month!


NACOMI Coffee Body Scrub

Hier wordt ik echt blij van! Ik mocht al eerder eens een koffie scrub testen, maar dan van het fijne merk Scrub Love. Ik vind het dus erg leuk om te zien dat er nog meer merken dit soort scrubs heeft! En deze klinkt alleen maar goed, hij is vegan, natuurlijk, handgemaakt en effectief! Verder bevat hij ook nog andere goede ingrediënten zoals argan olie, cocoa boter en zeezout. Hier schrijf ik zeker nog een uitgebreidere review over!

Adviesverkoopprijs: € 5,50


MANNA KADAR Lash Primer

We kennen de primer voor je oogshaduw al en de gezichtsprimer. Maar waarom niet eens een primer gebruiken voor je je mascara aanbrengt? Hierbij kan deze lash primer van Manna Kadar alvast een hulp bij zijn! Deze primer zou ook bijdragen om je wimpers te verlengen. Maar als bonus kan je deze primer ook 's nachts aanbrengen en zou hij werken als een soort conditioner!

Adviesverkoopprijs: € 19,95


MANNA KADAR Lip-Locked Priming Wand

& Dan was er nog een beauty product van Manna Kadar! Ik hou van lipsticks en ben dan ook enorm blij met deze! & Al zeker met dit prachtige alledaagse kleurtje. Je kon één van twee kleuren krijgen en ik ben blij dat ik J'Adore mocht ontvangen, deze heeft een meer mauve-achtige tint. Hij heeft de naam 'priming' ook te danken aan het feit dat hij al een lip primer bevat. Verder brengt hij makkelijk aan en voelt hij prettig aan. Love it!

Adviesverkoopprijs: € 22,50


LORD & BERRY Supreme Eyeliner

Ook dit vind ik een topper! Ik vind Lord & Berry een superfijn merk. Maar niet alleen dat, Style Tone zijn deze maand niet voor een gewone zwarte eyeliner gegaan, maar voor een leuks speels kleurtje. Je kon ofwel een blauwe, paarse of kaki-kleurige krijgen. & Ik mocht deze mooie, paarse kleur Smart Purple krijgen. Leuk om toch een touch of color in je dagelijkse make-up look te brengen!

Adviesverkoopprijs: € 18,00


EMITÉ Diamond Heart Creme

Contouren en stroben zijn momenteel niet weg te denken uit the beauty-scene. Voor dit laatste kan dit kleine potje helpen! Hij werkt als een highlighter en geeft een mooie, zichtbare maar toch natuurlijk shimmer. Maar je zou hem bijvoorbeeld ook kunnen mixen met je foundation of als primer kunnen aanbrengen om een natuurlijk glow te krijgen over je gehele gezicht.

Adviesverkoopprijs: € 29,00

De Style Tone box is verkrijgbaar via http://www.styletone.com/ voor € 15,00 per maand.

Wat is jouw favoriet deze maand?


Volg je me al?




4 comments:

  1. Fijne inhoud deze maand. Heb je de koffie scrub al geprobeerd? Was best een ervaring ;) Super product!

    ReplyDelete
  2. Ik ben het meest benieuwd naar de MANNA KADAR Lash Primer. De MANNA KADAR lipstick ziet er mooi uit, een perfect kleurtje om iedere dag te dragen X

    ReplyDelete
  3. Oeh die koffie scrub klinkt heerlijke haha, ik ben heel benieuwd naar de Manna Kadar lipstick, echt een mooi kleurtje!

    ReplyDelete