01 March 2017

Opgebruikte producten ► FEBRUARI!


Hey loves! Februari is dan wel de kortste maand van het jaar, toch heb ik weer een heleboel producten opgemaakt! & Het lijken er zelfs maar dan gewoonlijk, haha ;). Benieuwd naar mijn producten? Kijk dan snel met me verder..



FREEMAN HONEYDEW & CHAMOMILE SLEEPING MASK

Ik heb het al vaker  gezegd, ik hou van dit masker! Het is een masker dat je tijdens je slaapt kan oplaten en zou je huid goed hydrateren. Het voelt erg prettig en hydraterend aan.

NIVEA OOGMAKE-UP REMOVER

En het volgende product is nog een favoriet van me! Deze ooglotion is erg zacht voor de gevoelige ogen. Bovendien verwijderd hij waterproof make-up ook goed.

ALVIRA DAGCRÈME

Deze dagcrème van Alvira nam ik mee van de Action. Ik vond hem best ok, maar nu ook weer niets speciaal. Hij voelt wel wat koelend aan als je hem aanbrengt, love this feeling! En hij hydrateert de huid best goed.


PALMOLIVE HYDRA BALANCE SHAMPOO 2 IN 1

Dit is de tweede shampoo van Palmolive dat ik probeer, en ik ben best te spreken over deze! Hij maakt mijn haar mooi zacht en oh die lekkere geur van perzikken dat-ie heeft! ^^

BATISTE 'BLUSH' DROOGSHAMPOO

Om de dag was ik mijn haar, maar de tweede dag breng ik graag wat droogshampoo aan, om mijn haar een opfrisser te geven. Daarvoor zijn deze van Batiste één van m'n favorieten! & Hij ruikt ook zo lekker fris.

FA COCONUT WATER SHOWER GEL

Een douchegel mag natuurlijk niet ontbreken in mijn opgebruikte producten! & Als het op showergels aankomt zijn mijn favoriete geuren: kokosnoot, vanille & citrusgeuren. Deze was dan ook een toppertje voor me!


NIVEA PROTECT & CARE DEODORANT

Over deo's heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen. Deze van Nivea is eentje dat ik meestal gebruik en I love it! Hij heeft een subtielere geur en werkt goed voor me.

HANDY HAND SANITIZER

Deze kleine hand sanitizer was een musthave in mijn handtas, haha. Doet me er aan denken dat ik dringend een nieuwe moet kopen! Ik vind het fijn om deze altijd bij te hebben, soms vind ik het fijn om even mijn handen te verfrissen. Deze heeft ook een lekkere citrusgeur!


THE MASTER PERFUMER N°20 VELVET PATCHOULI & N°31 JASMINE BLUSH

Dat ik van deze parfums hou, is ook al niet langer een geheim meer! & Mijn meest favoriete geur is de Velvet Patchouli! Hij ruikt zo lekker, in no time was hij dan ook helemaal op. Jasmine Blush is dan ook weer een erg lekkere geur, lekker fris!


MONTAGNE JEUNESSE DEAD SEA MUD SPA MASKER

Ik hou van sheet maskers, en toen ik dit modder sheet maskert zag, moest ik hem wel meenemen en proberen. En oh boy Hij voelt zo fijn! Hij is wel een beetje meer messy dan een gewoon sheet maskertje door de modder. Maar hij voelde gewoon super fijn aan, en ik denk dat deze in de zomer nog beter zou voelen omdat hij ook wat koelend aanvoelde.


SCRUB LOVE ORIGINAL LOVIN' COFFEE BODY SCRUB

Mijn coffee scrub is ook weer op! Voor deze kocht ik vooral body scrubs met een muntgeur, omdat deze zo fris zijn en 's morgens maken ze je meteen wakker. Ik had niet gedacht dat een coffee scrub hetzelfde effect zou hebben, maar dat heeft ie dus wel! En ja ik weet niet, er is iets fijns aan gewoon je lichaam te scrubben met koffie, haha.

Wat heb jij allemaal opgemaakt?

Volg je me al?


2 comments:

  1. Leuk om te zien! De NIVEA deodorant vind ik ook heel fijn. Verder ben ik erg benieuwd naar de parfums van Kruidvat. X

    ReplyDelete
  2. Dat Sleeping Mask ga ik me misschien ook eens aanschaffen. Ik heb nog nooit zo'n masker gebruikt. De 'gewone' maskers van Freeman vind ik in ieder geval erg fijn. Naar de parfums van Kruidvat ben ik ook best benieuwd, al heb ik nu net een nieuwe flacon van m'n lievelingsparfum van m'n vriend gekregen en heb ik zo direct geen parfum meer nodig. Ik heb namelijk niet graag verschillende parfums tegelijkertijd in gebruik. :-)

    ReplyDelete