05 May 2015

Empties #01!


Vandaag heb ik een nieuw soort artikel voor jullie: eentje waarin ik toon welke producten ik de voorbije maand heb opgebruikt. Nu ja, zeg maar maand en een half. Kijk snel even mee!


Batiste XXL Volume Dry Shampoo - Droog shampoos zijn één van de producten die ik het liefste gebruik in mini formaat. Gewoon omdat ik ze niet al te vaak gebruik. Een merk dat ik eigenlijk altijd gebruik is Batiste, het is fijn om te gebruiken en er is een ruim aanbod beschikbaar. Deze XXL Volume variant geeft voor mij niet super veel volume (maar ik heb dan ook heel erg fijn haar, en het is moeilijk om veel volume te creëren in m'n haar) maar hij houdt m'n haar wel de ganse dag onvettig.
Pearl Drops Party Sparkle Whitening Toothpolish - Dit is eigenlijk de tandpasta die ik momenteel het liefste gebruik. Ik koop hem bij de Action voor nog geen € 2,00! 
Bioderma Sensibio H2O Micellair Water - Je kent hem wel, dé holy grail voor menig beauty-bloggers/youtubers. En als je hem al eens gebruikt hebt, snap je ook waarom! Een echt supr product!
Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair Shampoo - Deze shampoo gebruik ik het liefst, hij ruikt heerlijk én het belangrijkste: hij reinigt m'n haar erg goed.
The Body Shop Peppermint Intensive Foot Rescue - Ik gebruik echt bijna geen producten voor m'n voeten, enkel deze foot rescue van de Body Shop. Hij heeft een erg lekkere muntgeur en hydrateerd m'n voeten erg goed. 
The Body Shop Olive Body Butter - Nooit gedacht dat ik deze geur zo lekker zou vinden, maar echt wauw! Hij heeft een erg frisse geur, en ja als je de body butters zelf gebruikt, weet je waarschijnlijk wel dat ze ook super aanvoelen op de huid.


Follow me:



6 comments:

  1. Batiste moet ik echt nog proberen!

    ReplyDelete
  2. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt.

    ReplyDelete
  3. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik heb droogshampoo altijd juist in een grote verpakking omdat ik het wel regelmatig gebruik haha!

    ReplyDelete
  4. Ik moet dringend nog eens een droogshampoo van Batiste gaan halen, ze werken echt super fijn ;)

    ReplyDelete
  5. Fijne producten heb je opgemaakt!

    ReplyDelete