10 September 2015

Essence All About Roses Eyeshadow Palette!


De nieuwe collectie van Essence ligt ondertussen al een tijdje in de schappen. Naast helemaal nieuwe producten kregen een aantal een nieuw jasje. Het All About Roses Oogschaduw Palette werd ook wat van looks gewijzigd en blonk al een tijdje in m'n ogen. Vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind. Neem snel een kijkje verder met me... 

Tegenwoordig ben ik helemaal into de nude roze tinten als oogschaduw. Daarmee gezegd zijnde is dit palette dus perfect voor me met z'n roze, taupe en paarse tinten. In totaal heb krijg je 8 kleuren, vooral shimmer oogschaduws, maar er zitten ook drie matte kleurtjes tussen (op de tweede rij, de 1ste, 3de en 4de kleur).


De bovenste rij: Swatches


Onderste rij: Swatches
 
Zoals je kan zien op de swatches is de pigmentatie echt top! De kleurtjes dat ik het meeste draag momenteel is de twee kleur op de bovenste rij en de derde op de onderste rij. Dit vind ik erg mooie roze-taupe tinten.
De palettes hebben prachtige kleuren oogschaduws die erg zacht aanvoelen en makkelijk te blenden zijn. Wat ook fijn aan het palette is, is dat het zowel lichtere tinten als wat donkere tinten heeft, zodat je ook makkelijk een smokey eye kan creƫren. Jaha, ik ben erg tevreden met dit palette! Een echte topper!

Prijs: € 3,99 - Verkrijgbaar: Bij het Kruidvat
 
Wat vind jij van de All About oogschaduw palettes?

 
 

2 comments: