27 September 2015

De nieuwe Cien shower gels (limited editie)!Jullie weten waarschijnlijk al dat ik enorme fan ben van de Cien shower gels en toen ik vrijdag boodschappen deed in de Lidl zag ik deze nieuwe limited edities liggen - Very exciting! Ik kon ze dus weer niet laten liggen en nam de drie verschillende geuren mee naar huis. Benieuwd naar deze shower gels? Kijk dan snel even met me mee.In de vergelijking met de vrolijke, speelse shower gels dat Cien uitbracht tijdens de zomer vind ik deze er meer chiquer uitzien. Ze komen in smalle flesjes van 300ml en zien er veel strakker uit. In totaal heb je drie verschillende geuren die je elk snel kan herkennen aan de verschillende kleuren: je hebt een blauwe, roze en oranje showergel. Als je naar de geuren kijkt vind ik deze ook meer 'luxe' klinken: bergamot & cedarwood, patchouli & carnation en white blossom & mandarin.


De verschillende geuren:
 
Bergamot & Cedarwoord is de blauwe variant. Deze heeft een erg frisse geur wat ik vind passen bij de blauwe kleur.
 Patchouli & Carnation is de roze variant. Deze heeft een meer bloemige geur, maar vind ik persoonlijk de minste van de drie omdat het een wat zwaardere geur is.
 White Blossom & Mandarin is de oranje variant. Dit vind ik de lekkerste geur, hij brengt me eigenlijk meteen terug naar de lente omdat hij zo'n frisse, bloemige geur heeft.
 
Ik ben weer erg te spreken over deze showergels en vind dat Cien echt z'n best heeft gedaan om de showergels wat meer 'luxe' te laten uitzien.
 
Prijs: € 1,49 - Verkrijgbaar: Bij Lidl.
 
Heb jij deze shower gels al gespot?
 
Volg je me al?

 

3 comments:

  1. Wat zien ze er leuk uit! Die ga ik zeker even opzoeken zodra ik bij de Lidl kom :)

    ReplyDelete
  2. Super leuk dat je deze reviewt, het klinkt erg goed!

    ReplyDelete