22 September 2015

Spa Secrets ♥ 'Treasures of Morocco' Hand Cream!


 
M'n vriend en ik zijn enorm fan van de Miracles of Bali geurlijn van de Spa Secrets producten van het Kruidvat. Ik wilde al langer de andere geuren eens proberen, en omdat ik een nieuwe handcrème nodig had, vond ik het eens tijd om deze van de Treasures of Morocco lijn eens te proberen. Benieuwd wat ik van deze handcrème vind? Kijk dan snel met me verder.

 
Als het op verpakkingen aankomt vind ik de Spa Secrets er echt leuk uitzien. Elke geur heeft zijn eigen kleur en heeft ook nog eens een luxe-uitstraling. De Treasures of Morocco kan je herkennen aan de rode kleur en de producten hebben een arganolie en rozengeur. En wat ruikt deze zoete bloemengeur lekker!
 
Wat zegt Kruidvat van deze handcrème? Verzorg je droge handen en maak je huid zijdezacht met Spa Secrets Treasures of Morocco Handcrème. Deze rijke handcrème met arganolie en rose bevat de vochtinbrengende eigenschappen van arganolie. (Bron)
 
 
De handcrème heeft een wat dikkere structuur en voelt wel redelijk vettig aan. Dit gezegd zijnde dringt de crème wel redelijk snel in je huid en maakt hij je handen lekker zacht en hydraterend. De geur van de handcrème is in het begin wat overheersend maar dit gaat ook al snel over in een subtiele geur als hij goed in je huid is ingetrokken. Jaha, dit Spa Secrets productje is voor mij weer een topper!
 
Prijs: € 2,99 - Verkrijbaar: Bij de Kruidvat of online.
 
Wat is jouw favoriete geur van de Spa Secrets producten?
 
 
 


3 comments:

 1. Het klinkt echt goed! Ik houd van de spa-achtige dingen.

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Je zou deze creme alleen al kopen voor de mooie verpakking.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  ReplyDelete