16 September 2015

W7 Africa Multi Bronzing Face Powder!Ik geef toe dat ik vaker over oogschaduws en lipsticks blog dan over andere beautyitems. Maar vandaag heb ik een hele leuke bronzer dat ik jullie wil tonen! Namelijk de W7 Multi Bronzing Face Powder. Je kent W7 waarschijnlijk wel van de oogschaduw palettes die dupes zijn van het Naked Palette. En omdat deze zo fijn zijn, wilde ik graag eens weten of andere producten van het merk ook zo goed zijn. Vandaag laat ik het jullie weten! Kijk snel even verder met me...


 
Het doosje waarin de bronzer komt doet me gelijk denken aan de bronzers en blushers van Benefit. Leuk!

 
Kijk hoe mooi dit patroontje van de 'Africa'-bronzer is, je zou hem bijna niet willen gebruiken ;). Deze bronzer heeft drie verschillende kleuren. Een mooie roze tint en twee bruin tinten. Wel zit er een shimmer doorheen, ik vind dit wel eens fijn maar ik weet dat velen dit niet graag hebben.
Bij de bronzer krijg je ook een klein borsteltje en normaal heb ik het niet zo met borsteltjes dat je bij make-up krijgt. Maar deze voelt zo zacht en fijn aan!


Hierbij maakte ik swatches van de kleuren apart. En zoals je kan zien is de pigmentatie wel goed! Het is niet zo'n bronzer waarbij je moet oppassen dat je teveel product neemt en eruitziet als een clown. Makkelijk dus!
 
Prijs: € 4,49 - Verkrijgbaar: Ik kocht dit via TheMakeupSpot.
 
Heb jij al iets van W7 geprobeerd?
 
 
 
 
 

3 comments:

  1. Wat een leuk patroontje heeft deze blush zeg! Mooi product!

    ReplyDelete
  2. Oh, dit ziet er zo leuk uit! Ik heb nog nooit iets van W7 getest, maar hun producten spreken me wel altijd aan. Ik ben best benieuwd eigenlijk.

    ReplyDelete
  3. Ik heb van de week toevallig mijn eerste product van W7 gekocht. Misschien wordt dit wel het tweede product. Klinkt goed!

    ReplyDelete