08 September 2015

Max & More - Lipstick & Lipliner!Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Als jullie mijn Action shoplog hebben zien passeren, dan weet je misschien nog dat Max & More een aantal nieuwe beauty producten heeft gelanceerd. Vandaag toon ik jullie het lipstick & lipliner duo. Benieuwd naar deze make-upjes? Neem snel een kijkje verder...Je hebt keuze uit drie kleuren: Nude lips, Red lips & Dark Red lips. Toen ik in de Action was, was de dark red lips variant er jammer genoeg niet meer. Maar de twee andere kleurtjes kon ik toch nog meenemen.
De kwaliteit van de verpakking vind ik best ok. Het is Action en je betaald erg weinig voor deze lipsticks & lipliners, dus super kwaliteit moet je niet verwachten. De lipstick heeft een zwarte huls en transparante dop. Ook de lipliner is zwart met de kleur van het product aan het uiteinde en een transparante dop.


Swatches: Link - Nude Lips & Rechts - Red lips
 
De lipliners zorgen geven een prachtige, matte kleur. De lipsticks zelf geven meer een sheer kleur. Als je het duo samen gebruikt krijg je natuurlijk wel het mooiste resultaat doordat de lipliner zo mooi gepigmenteerd is.
De lipliner vind ik zelf ook prettig aanvoelen op de lippen. Lekker creamy en makkelijk aan te brengen - Maar als je enkel de lipliner aanbrengt en geen lipstick voelt hij toch een beetje uitdrogend aan na een tijdje (kan ook aan mij liggen, want mijn lippen voelen snel droog aan).
Voor € 0,79 kan je dit duo wel als een budget topper beschouwen in my opinion. Ik hoop snel nog de dark red variant tegen te komen!

Prijs: € 0,79 - Verkrijgbaar: Bij de Action
 
Wat vind jij van de Max & More lipstick & lipliner?
 

4 comments: