10 January 2016

Di Shoplog!



Hoi allemaal! Hopelijk hadden jullie een fijn weekend... Mijn weekend was iets minder omdat ik momenteel goed verkouden ben. Het leek me daarom verstandig om het wat rustiger aan te doen, zodat ik er morgen weer tegenaan kan op het werk! Een tijdje geleden ging ik langs bij de Di en nam een aantal leuke dingetjes mee naar huis. Benieuwd naar mijn aankopen? Laten we snel even verder gaan...


NIVEA WATERPROOF OOGMAKE-UP REMOVER
In het verleden gebruikte ik telkens een tonic om mijn oogmake-up mee te verwijderen. Maar omdat ik nogal gevoelige ogen heb, kreeg ik last aan mijn ogen bij de meeste. Daarom wilde ik graag eens een melk proberen. Deze van Nivea heb ik al een aantal keren gebruikt en ik ben hier zo blij mee! Hij is erg zacht voor de ogen en heb er geen last van. Bovendien verwijderd hij waterproof make-up erg goed. Een toppertje dus!
 
Verkrijgbaar voor € 4,59.


ORGANIX RENEWING MOROCCAN ARGAN OIL INTENSE MOISTURIZING TREATMENT
Eén van m'n goede voornemens voor m'n beauty routine voor dit jaar is om meer 'zorg' te dragen voor m'n haar. Ik gebruik praktisch nooit een masker op m'n haar, en hier wil ik graag verandering in brengen. Daarom nam ik dit haarmaskertje van Organix mee naar huis. Argan olie schijnt erg goed te zijn voor het haar en het masker beloofd het haar sterker en zachter te maken en de glans van het haar te herstellen. Hier ben ik erg benieuwd naar!
 
Verkrijgbaar voor € 11,99.


MERCI HANDY 'OH MY LEMON' HAND CLEANSING GEL
Een hand gel is iets wat ik altijd in mijn handtas heb zitten. M'n huidige is bijna op, dus het was tijd voor een nieuwe! Deze Oh My Lemon geur is dan ook mijn favoriete geur! Lekker fris.
 
Verkrijgbaar voor € 3,00.


MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION IN 120 CLASSIC IVORY
Een nieuwe foundation was ook iets wat ik nodig had. Ik besloot om dit keer te gaan voor de Fit Me Foundation van Maybelline omdat je hier ook zoveel goeds over hoort. Wat ik al erg fijn vind aan deze foundation is dat je zoveel verschillende kleuropties erin hebt.
 
Verkrijgbaar voor € 11,99.


REAL TECHNIQUES TRAVEL ESSENTIALS
En tot slot mijn mees 'exciting' aankoop bij Di: Mijn allereerste Real Techniques make-up brushes! Ik koos meteen voor een set waarin je drie brushes krijgt: Een domed shadow brush, een foundation brush en een multitask brush. Mijn eerste impressie van de brushes is dat ze er zo mooi uitzien en ze voelen nog eens lekker zacht aan. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken! ^^
 
Verkrijgbaar voor € 25,99.

Had jij een leuk weekend? ^^
 
Volg je me al?


2 comments:

  1. Wat een heerlijke spullen, vooral de foundation en de kwasten! Ben je er zelf ook zo tevreden mee?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Van de kwasten ben ik zeker tevreden! Hoe kon ik ooit zonder deze van Real Techniques ;). De foundation moet ik nog uitproberen, maar ben aan het wachten tot mijn huidige BB cream op is, wat niet lang meer zal duren denk ik ;).

      Delete