25 January 2016

January 2016 ❤ Style Tone!



Hoi allemaal! Hopelijk gaat het goed met jullie en hadden jullie een fijn weekend. Mijn weekend was een beetje hectisch. Zaterdag was gevuld met de laatste dingetjes inpakken voor mijn vriend en de laatste aankopen doen want hij is zondag naar Ghana vertrokken voor twee weken. & Goh wat mis ik hem nu al enorm! Als je zes jaar lang elke dag bij elkaar bent, en is dit ineens niet meer (ookal is het maar voor twee weken), het voelt toch wat raar. Maar goed, vandaag toon ik jullie de eerste Style Tone box van 2016! En hij is weer mooi gevuld met leuke make-up items! Benieuwd? Neem snel een kijkje met me verder.



Cailyn Bright On Eye Balm (€ 15,00) - Een oogbalm, eerlijk gezegd, ik had er nog niet eerder van gehoord. Maar dat is net zo leuk aan dit soort beauty-abonnementen: nieuwe dingen ontdekken! Hij voelt erg creamy aan en heeft een neutrale kleur. Hij zou ervoor zorgen dat je oogschaduw, eyeliner en concealer een ganse dag mooi blijft zitten.


Jelly Pong Pong Paradise Pigments Lip & Cheek Tint in Cake Pop (€ 19,95) - Ik heb ondertussen al een aantal producten Jelly Pong Pong en wat ik altijd zo fijn vind aan dit merk is dat ze goed hun best doen om de producten er prachtig te doen uitzien. Deze lip & cheek tint is dan ook niet anders! Als je hem op je lippen aanbrengt heeft hij een prachtige knalroze tint dat erg mooi is voor de lente. Maar hij blend ook erg makkelijk en mooi en dan kan je hem als blusher gebruiken!


INSPR Duo Brow Higlighter (€ 10,95) - Ok, I'm in love met deze brow highlighter! Aan de ene kant krijg je lief zalmroze kleurtje en aan de andere kant een mooie parelmoer tint. Het potlood voelt erg creamy en zacht aan wat ik erg fijn vind!


Pixi Lid & Line in Smoky Plum (€ 17,95) - Deze Lid & Line van Pixi is een beetje een multifunctioneel productje. Je krijgt langs de ene kant een mooie eyeliner en langs de andere kant een donkere oogschaduw. Ook komt hij met een smudge borsteltje wat de donkere kleur wat minder intens maakt.

 
KOST Cream Blush in N° 5 (€ 4,00) - Ik heb eigenlijk liever poeder blushes, maar deze cream blush lijkt me het proberen waard. Hij voelt zo zacht aan en blend erg makkelijk. Ik vind hem ook zo'n prachtige kleur hebben!

 
Starlooks Pro Luxe Longwear Eyeliner Pen - En dan zijn we aan het laatste product toegekomen. Dit is eigenlijk een extraatje. Vorige maand zat deze eyeliner pen er namenlijk ook al in! Maar blijkbaar hadden een aantal mensen een verkeerde kleur ontvangen waardoor de formule van het product ook anders was. Daarom besloot Starlooks om de abonnees hun bestseller: de Black Luxe Longwear pen cadeau te geven. Leuk!

Wat is jouw favoriete product in deze maand's box?
 
De Style Tone box is beschikbaar via de website van Style Tone voor slechts € 15.
 
Volg je me al?
 
 

4 comments:

  1. leuke aankopen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Die blush heeft zeker een mooie kleur! Wauw!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  3. De inhoud van de box ziet er leuk uit, lekker veel make-up ook! Wat lastig trouwens dat je vriend nu twee weken weg is, dat zou mij ook wel heel gek lijken. Hopelijk gaat de tijd snel voorbij!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja dat is net het leuke aan Style Tone, je krijgt altijd make-up ^^! En ja, de tijd gaat eigenlijk traag voorbij, maar het zijn maar twee weken en dan is hij alweer terug. Het helpt ook dat ik hem dagelijks hoor via de telefoon ;). x

      Delete