31 January 2016

Opgebruikte Producten ❤ Januari 2016!


 
Hoi allemaal! De eerste maand van januari is alweer voorbij gevlogen. Wat gaat de tijd toch snel he? Vandaag toon ik jullie alweer mijn opgebruikte producten van de voorbije maand en het zijn er niet zoveel zoals in december, maar het zijn er toch alweer een mooi aantal! Benieuwd naar wat ik van deze producten vond? Kijk dan snel even met me verder...


Onyx Eye & Cleansing Make-Up Remover Wipes - Deze zie je wel elke maand langskomen in mijn opgebruikte producten. Ik en vooral mijn huid vinden deze nog steeds fijn! Ik koop deze telkens in de Action en ze zijn dus erg budgetvriendelijk. Ik neem telkens de variant voor de droge en gevoelige huid, maar je hebt er ook nog eentje voor de normale huid.
Bella Cottong Large Round Make-Up Pads - Net zoals de make-up wipes zie je deze wattenschijfjes ook vaker voorbij komen in mijn opgebruikte producten. Ik koop telkens de grote variant in de Action omdat ik deze gewoon fijner vind.


Bourjois 123 Perfect CC Cream - Jaha mijn favoriete CC cream is op! Ik heb ondertussen al een nieuwe vervanger want ik vind deze gewoon zo fijn. Ik gebruik deze dagelijks omdat hij een natuurlijke finish geeft maar tegelijkertijd imperfecties goed bedekt.
Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Extreme Black Mascara - Ook mijn mascara is weer op, wat ik erg spijtig vind want dit is echt zo'n goede! Ik gebruik het liefste mascara's dat je het effect geven van fake lashes en dat doet deze ook. Hij geeft een prachtige lengte aan je wimpers, maar ook een mooi volume en separeert je wimpers nog eens goed van elkaar.


Indigo Sexplosion Eau De Parfum - Deze parfum is voor mij echt het bewijs dat je niet altijd naar een dure variant moet gaan. Ik kocht deze een lange tijd geleden bij de Action voor slechts € 1,70! Jammergenoeg kan je hem er nu niet meer kopen, althans dat denk ik toch. Hij heeft een erg lekkere en vrouwelijke geur.
Chanel Chance Eau De Parfum - Ook mijn Chance van Chanel is opgeraakt! Ik was er erg zuinig mee, net als een aantal andere parfums dat ik heb, maar ik denk dat ik ook tijdens februari een aantal parfums ga opmaken want ik zit bij de meesten aan de laatste restjes.


The Body Shop Sweet Lemon Shower Gel - Sweet Lemon is een superlekkere geur van The Body Shop. Hij is de perfecte combinatie tussen een frisse en zoete geur. Volgens mij is deze geurlijn niet meer verkrijgbaar (correct me if I'm worng), wat erg jammer zou zijn.
Merci Handy Hand Gel - Ik kreeg deze hand gel in één van de Birchboxen en het is ook een speciale editie in samenwerking met Birchbox. De geur was niet 100% mijn ding, maar ik heb hem toch opgemaakt! Ik heb altijd graag een hand gel in mijn handtas zitten, gewoon you never know! ;)
Aussi 3 Minute Miracle Reconstructor - Normaal ben ik niet zo erg into haarproducten, maar I love this one! Na het shampooën, masseer ik een beetje van de reconstructor in m'n haar en laat het een paar minuten zitten. Hierna spoel ik het goed uit en mijn haar voelt er erg zacht door! Ook is het makkelijker te doorkammen.
 
Wat heb jij de voorbije maand opgebruikt?
 
Volg je me al?
 
 
 

6 comments:

  1. Leuk om te zien! Die doekjes gebruik ik wel eens om dingen in mijn kamer schoon te maken, make-up producten mee af te nemen en kwasten aan schoon te vegen, haha.

    ReplyDelete
  2. Mijn Chanel parfum is ook bijna op! Ben er ook erg zuinig op.

    ReplyDelete
  3. Wipes gaan er ook zo snel doorheen. Die luchtjes lijken me lekker!

    ReplyDelete
  4. De CC cream van Bourjois is ook 1 van mijn favorieten

    ReplyDelete
  5. Wat heb je weer veel opgemaakt! Bijzonder ook dat er parfum bij zit, dat is echt iets dat ik bijna nooit opmaak.

    ReplyDelete
  6. Oh, die Chanel-parfum! Echt heerlijk! Fijne producten ook.

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete