25 April 2016

Tip | Deauty Box bij Goed Gevoel!


Hoi allemaal! Hopelijk hebben jullie deze laatste week van april goed kunnen starten! Vandaag heb ik een leuke tip voor jullie. Deze maand zit er namelijk een Deauty box bij het tijdschrift Goed Gevoel voor maar € 6,90 extra. Vandaag laat ik jullie dan ook zien wat je in de Deauty box krijgt. Benieuwd? Je leest het hier verder...


Deauty en Goed Gevoel gingen de samenwerking aan om een leuke box samen te stellen. Je krijgt zes favoriete producten van de redactrices van Goed Gevoel. De box zelf vind ik er erg leuk uitzien! Met een leuk bladpatroon in hemelsblauw en de leuke quote 'Be happy. Be bright. Be you.' Erop.


En dit zijn de zes producten dat je in de box krijgt:
Dessange Sublime Restructure Conditioner: Een herstellende crèmespoeling voor beschadigd en futloos haar. Hij zou je haar herstellen waardoor het soepeler gaat aanvoelen en meer gaat glanzen.
Dove Dermaspa Goodness³ Hand Cream: Deze handcrème zou dé oplossing zijn voor droge handen. Verder zou hij snel inwerken in de huid en je zou meteen het resultaat voelen. Klinkt veelbelovend!
Naobay Body Radiance Lotion: De body lotion van Naobay zou snel in de huid trekken en hij zou geen plakkerig laagje achterlaten. Bovendien bevat hij olijfolie, avocado-olie en sheaboter, wat erg verzorgend en hydraterend is voor de huid.
Unani Il-Luminate Cream: Deze gezichtscrème bevat hydraterende bestanddelen wat je een egale en frisse teint zou geven. Je huid wordt ook nog eens beschermd tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf en bovendien zou unani een goed merk zijn voor de gevoelige huidjes onder ons!
Balance Me Wonder Eye Cream: De naam zegt het zelf al, dit zou een wondercrème voor de ogen zijn! Als je hem tweemaal per dag aanbrengt, zou je meteen moeten merken dat donkere kringen onder de ogen minder zichtbaar worden, hij neemt ook de fijne lijntjes onderhanden en hydrateerd!
Rainpharma Faithful Face Guard: Deze kleine tube bevat alle goede eigenschappen van vier verschillende producten: een serum, een oogcrème en een dag- en nachtcrème. Wow, deze moet ik meteen eens testen!

De Deauty box is verkrijgbaar bij het tijdschrift Goed Gevoel deze maand.
Je krijgt de box voor € 6,90 extra en betaald dus in totaal € 11,30.

Wat is jouw favoriete tijdschrift?

Volg je me al?


3 comments:

  1. Wat een leuke box :-D Mijn favoriete tijdschrift is Men's Health (Ja, echt voor mannen..) of Cosmopolitan! Ik mis het lezen van een tijdschrift wel, echt een lange tijd geleden :-)

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Goede tip! Ik ga er denk ik een bestellen. -x-

    ReplyDelete
  3. Leuke tip! Fijn dat Goed Gevoel met de Deauty box samenwerkt. Het is een mooie inhoud!

    ReplyDelete