30 May 2016

Budget | 5 Favoriete Producten Onder €5!



Hey loves! Ik hou ervan om beauty-producten te ontdekken die én super werken én nog eens goed zijn voor m'n portemonnee. Daarom begin ik een nieuwe serie hier op Jamelle waarbij ik jullie vijf producten onder de €5 toon, waarvan ik vind dat ze gewoon amazing zijn. Benieuwd naar mijn allereerste top 5? Je leest het hier even verder:


1 ❤❤ Cien Lipsticks

Als je me al even volgt, zal deze nummer 1 geen surprise zijn. Ik heb het al vaker uitgeroepen hier op Jamelle: I LOVE CIEN LIPSTICKS! Bij elke nieuwe collectie zitten er prachtige kleuren, ze brengen makkelijk aan op de lippen en blijven redelijk lang mooi zitten.

De Cien lipsticks zijn verkrijgbaar bij Lidl voor € 1,69.


2 ❤❤ Catrice Prime & Fine Mattifying Powder

Een lange tijd gebruikte ik enkel een CC cream zonder erna nog een poeder aan te brengen. Sinds een paar maanden ben ik toch terug een poeder beginnen te gebruiken en goh, je ziet het verschil echt wel! Ik vind dat deze mijn make-up gewoon af maakt.

Het Catrice Prime & Fine Mattifying Poeder is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 4,99.


3 ❤❤ Cien BB Cream

Deze BB cream van Cien toonde ik ook al in mijn laatste artikel waarin ik jullie mijn favorieten van de voorbije twee maanden toonde. & I love this one! Je hebt maar een beetje product nodig voor je hele gezicht, hij is makkelijk te blenden, en vrijwel meteen voelt het aan alsof je niets op je huid hebt zitten.

De Cien BB Cream is verkrijgbaar bij de Lidl voor € 1,99.


4 ❤❤ Catrice Blush Artist Shading Palette


Sinds ik dit blush palette kocht, is hij niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse make-up routine. De twee donkerste kleuren hebben eigenlijk zowat dezelfde kleur, maar de ene is matt en de andere heeft een leuke shimmer erdoorheen. Tussen deze twee switch ik af en toe, het hangt er een beetje vanaf in welke mood ik ben :). De lichtste kleur ben ik sinds kort als highlighter gaan gebruiken, en hiervoor vind ik hem zooo goed!

Het Catrice Blush Artist Shading Palette is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 4,59.


5 ❤❤ Essence Eyeshadow Base

En tot slot, eentje dat al jaren een favoriet is van velen onder ons: de oogschaduwbasis van Essence. Dankzij de applicator is hij makkelijk aan te brengen en hij is erg budgetproof. & Let's face it, je krijgt zoveel product, dat ik hem nooit volledig kan opmaken!

De Essence Eyeshadow Base is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor € 2,59

Welk product is voor jou een budgettopper? Let me know, ik ben benieuwd! ^^

Volg je me al?



10 comments:

  1. Ik vind de producten van catrice echt prima als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding. Dat Blush palette had ik graag willen proberen maar heb net een nieuwe van een ander merk :)

    ReplyDelete
  2. Mooie budget producten. Ik ben ook wel benieuwd naar de producten van Cien.

    ReplyDelete
  3. Die blush en het poeder zijn fijn inderdaad! Ik wist niet dat die Cien lipsticks echt zo goed waren :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ze zijn echt super! Het proberen waard, en al zeker voor die prijs ^^ x

      Delete
  4. Wat een mooie budget producten! Klinkt goed :-D

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  5. Mooie producten zitten er tussen. Ik vind het blushpalette er heel erg mooi uitzien. Oef wat moeilijk om een budgettopper te kiezen. Ik denk dan toch dat het de lichtste concealer is van catrice maar ook puur omdat ze van andere budget merken niet echt mijn kleur hebben :)

    ReplyDelete
  6. Heb ook eentje van de lipsticks van Lidl gekocht en ben echt aangenaam verrast.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik had er eerlijk gezegd niet veel van verwacht, toen ik ze voor het eerst kreeg, maar ze zijn echt zo goed! ^^ x

      Delete
  7. Ik vind het altijd extra fijn wanneer een budget product zo goed bevalt! Van een duur product verwacht ik dat gewoon. Het moet, je betaald er veel geld voor dus dan verwacht je ook veel. Wanneer een product niet duur was en deze wel heel goed werkt is het net alsof je een beetje de loterij hebt gewonnen ;) -x-

    ReplyDelete
  8. Die bb cream wil ik wel eens uit testen, zodra ik binnenkort weer boodschappen ga doen zal ik eens goed opletten of ze die ook bij de Lidl bij mij in de buurt verkopen.
    De eyeshadow base van Essence gebruik ik ook en ik vind hem ook erg fijn werken ^_^

    ReplyDelete