11 May 2016

NIVEA | Shower Silk Mousse!

Hoi allemaal! Af en toe krijg ik eens een persbericht in m'n mailbox, behalve er zelf eens naar te kijken en te lezen, doe ik er nooit veel mee. Daarom leek het me eens leuk om producten die me erg fijn lijken met jullie te delen! Nivea is een merk waarvoor ik meer en meer liefde begin te krijgen. Toen ik het persbericht las dat ze deze maand Shower Silk Mousses uitbrengen, werd ik gelijk enorm excited! ^^ Benieuwd? Lees dan snel even met me verder...

De shower mousses zijn niet meer weg te denken en je ziet ze overal verschijnen! Erg fijn, want ze voelen zachter aan voor de huid en zijn een ware traktatie voor de huid. Niet alleen hiervoor hou ik van shower mousses, ook omdat ze super zijn om te gebruiken tijdens het scheren!
De Shower Silk Mousses zouden de zachtste doucheverzorging van Nivea ooit zijn. Ze geven een zacht schuim dat aanvoelt als pure zijde, hence de naam. Maar het gaat nog een stapje verder, met deze mousses trakteer je jezelf op een me-time momentje in de douche en verzorg je tegelijkertijd je huid.
Deze pure 'verwennerijtjes' werden verrijkt met essentiële oliën, amandelolie en zijde-extract (dit is een bron van proteïne dat je huid intensief zal hydrateren).

Peter Maurer, hoofd Research & Development Nivea Shower zegt zelf: 'In plaats van een showergel te ontwikkelen die pas schuimt nadat deze met water in aanraking komt, geven de NIVEA Shower Silk Mousses direct een rijk schuim af dat bestaat uit duizenden parelachtige bubbels. De wolkige mousse geeft het gevoel van een dagelijkse spabehandeling in je eigen douche.'

De Shower Mousses zullen verkrijgbaar zijn in drie varianten die geschikt zijn voor alle huidstypes:
Nivea Shower Silk Mousse Creme Soft: Deze is verzorgend en bevat een lichte jojobaolie wat de huid zal hydrateren.
Nivea Shower Silk Mousse Creme Care: Als je van de Nivea Creme uit het klassieke blauwe blik houdt, dan ga je deze ook super vinden. Deze Shower Mousse bevat namelijk uit dezelfde voedende ingrediënten en heeft dezelfde unieke geur.
Nivea Shower Silk Mousse Creme Smooth: Deze laatste variant is geïnspireerd op de Zijdezachte Body Lotion van Nivea. Hij biedt een milde verzorging door de toevoeging van shea butter, vitamine A, E en F.

De Shower Silk Mousses zullen verkrijgbaar zijn in drogisterijen en supermarkten vanaf 23 mei 2016 - Adviesprijs: € 4,99.

- PERSBERICHT

Ga jij deze Shower Mousses uitproberen?

Volg je me al?



4 comments:

  1. Wat leuk dat Nivea hier ook mee komt. Ik ben een grote fan van dit merk! -x-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik ook! Ze hebben zo'n fijne producten ^^ x

      Delete
  2. Oh, dit klinkt echt lekker!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  3. Ik heb ze alle drie in huis en ze zijn echt heerlijk!

    ReplyDelete