16 May 2016

The Insiders | Mixa Huidverzorging!


Hoi allemaal! Vandaag is het Pinkstermaandag, en kreeg ik nog een extra dagje toegevoegd aan mijn weekend. En hier kan ik zeker niet om klagen, haha! Een week geleden kreeg ik via The Insiders deze twee huidverzorgingsproducten opgestuurd om deze te testen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze leuke website én ook over de twee producten! Benieuwd? Je leest het hier verder...


The Insiders is een netwerk waarop je gratis producten kan testen en je ervaringen deelt met vrienden, familie, collega's, etc. Je krijgt telkens een melding wanneer er een nieuwe campagne beschikbaar is én dan kan je zelf kiezen of dit je wat interessant lijkt om je ervoor in te schrijven. Als je gekozen wordt uit de inschrijvingen, krijg je de producten, die volgens The Insiders het beste bij jou passen, opgestuurd en kan het testen beginnen.
Naast de producten kreeg ik ook de campagnegids, een huidstest om te kijken welk gamma van Mixa het beste bij je past, wat samples, enquêtes en een draaischijf.
Mixa is een merk waar ik al eerder producten van kocht, maar dan vooral uit hun gamma gezichtsverzorging. Over deze producten ben ik enorm tevreden, waardoor ik wel erg benieuwd werd naar de huidverzorgingsproducten. Vooral als je een wat gevoelige en/of droge huid, dan is Mixa hierin een expert!



LIPIDENHERSTELLENDE DOUCHEOLIE - Ideaal voor droge en beschadigde huid.
Het was de eerste keer dat ik een doucheolie gebruikte en ik was erg verrast in het effect! Hij voelt helemaal niet vettig aan en schuimt ook erg goed. Hij heeft een lekkere, subtiele geur en laat je huid gevoegd en gehydrateerd na. Ik ben fan!


COMFORT BODY MILK COLD CREAM - Voor zeer droge en trekkerige huid.
Ik kan soms last hebben van een trekkerige huid, vooral aan m'n onderbenen. En laat het nu net toen zijn dat ik deze body milk voor het eerst gebruikte! Het trekkerig gevoel ging meteen weg en mijn huid voelt gehydrateerd en zacht aan. Verder trekt hij snel in de huid en laat hij geen vettig laagje achter.
Deze cold cream is een surgrasproduct, maar in tegenstelling tot andere surgras producten zijn de emulgerende bestanddelen bij deze natuurlijke wassen. Hij bevat onder andere bijenwas wat een kalmerend, verzachtend en hydraterend effect geeft. Ook bevat hij karitéboter wat rijk is aan vitamines en essentiële vetzuren. Hierdoor beschikt hij over krachtige regenererende en herstellende eigenschappen, voedt hij de huid, maakt de huid soepel en bestrijdt uitdroging.

Hij jij al iets van Mixa geprobeerd? Wat vond je ervan?

Volg je me al?






5 comments:

  1. Klinkt als een fijne huidverzorging! Mijn huid is altijd zo droog.. Ik blijf maar smeren!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Ziet er goed uit. Dit merk ken ik niet, weet jij toevallig waar dit verkrijgbaar is? -x-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hier is het onder andere verkrijgbaar bij het Kruidvat ;) x

      Delete
  3. Ik heb nog nooit gehoord van dit merk eerlijk gezegd! Het klinkt wel goed hoor :)

    ReplyDelete
  4. De bodymilk lijkt me heel fijn. Ik heb me ook net aangemeld bij The Insiders, ik ben benieuwd! X

    ReplyDelete