15 June 2016

Make-up Collectie | Foundation & Concealer!


Hey loves! Het is alweer woensdag en het weekend begint weer in zicht te komen! Raar hé ;). Ik vind het altijd leuk om andere mensen hun make-up collecties te zien. Of het nu op een blog of op YouTube is, I love it! Daarom leek het me wel eens leuk om dit zelf ook te doen, en zeker niet om op te scheppen ofzo! Vandaag begin ik alvast met foundations, BB & CC creams en concealers. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..


The Foundations

Rimmel Wake Me Up Foundation: Het gaat misschien raar klinken, maar deze heeft een erg prettige geur. Ik weet niet, de geur van deze foundation maakt me blij, haha! Hij is makkelijk te blenden en geeft een 'radiant glow'. Dit kan je meteen zien, want hij bevat subtiele shimmers. Dit gezegd zijnde, oogt hij toch mooi en natuurlijk.
Rimmel Match Perfection Foundation: Ja hoor, ook deze heeft die prettige geur! Hij voelt iets dunner aan dan de Wake Me Up foundation, waardoor deze nog makkelijker te blenden is en nog natuurlijk oogt. Ja, je hoort het wel, ik hou best wel van de foundations van Rimmel!
Maybelline Superstay Better Skin Foundation: Ook deze blend makkelijk en oogt natuurlijk. Maar toch moet ik eerlijk toegeven dat ik net iets meer fan ben van de vorige twee foundations.
MaxFactor Facefinity All Day Flawless Foundation: Als je een foundation wilt dat je een super coverage geeft, dan is het deze wel! Hij voelt iets dikker aan als je hem uitblend, maar eens uitgeblend ziet hij er fantastisch uit!
Maybelline Fit Me Foundation: Deze kocht ik vooral omdat ik zo blij ben met de Fit Me Concealer. En hij is even fantastisch! Wel moet ik zeggen dat hij op het einde van de dag mijn droge plekken toont. Maar voor een avondje uit is deze perfect voor me.


BB Creams && CC Creams

Cien BB Cream: Deze gebruik ik het vaakste en vooral als het erg warm weer is vind ik hem erg fijn. Hij heeft iets koelends als je hem aanbrengt en meteen voel je niet meer dat je iets op je gezicht hebt.
Garnier Ambre Solaire BB Cream: Ook deze is erg fijn en voelt wat koelend aan. Deze bevat bovendien ook SPF30, wat natuurlijk erg mooi meegenomen is!
Bourjois 123 Perfect CC Cream: Samen met de Cien BB cream gebruik ik deze het vaakste. Deze vind ik erg fijn! Hij is best wel dekkend, en werkt rode plekjes goed weg.


Concealers

Benefit Erase Paste: Deze gebruik ik bijna niet meer, ik vind het niet zo handig dat het in zo'n potje komt en dan word ik een product na een tijd wat beu. Wel dekt hij erg goed!
Maybelline Fit Me Concealer: Dit is één van mijn favorieten! Hij dekt zoooo goed! Wat ik wel jammer vind bij producten is wanneer de letters afgaan! Dit heeft nu echt niets met de concealer zelf te maken. Maar dat vind ik soms wel een bummer :).
Essence All About Matt! High Covering Concealer: Deze is erg goed! & Budgetproof ^^! En wat belangrijk is, hij dekt best goed!
Essence Stay All Day 16H Long-Lasting Concealer: Dit is mijn andere favoriet! Ik heb er al zoveel opnieuw gekocht. Wel jammer dat ze zo snel opgaan, maar gelukkig zijn ze budgetproof! Deze heeft ook een brightening effect vind ik
MUA Cover & Conceal Concealer: Deze van MUA gebruik ik niet zo vaak, maar is wel goed om kleine imperfecties wat mee weg te coveren. Om onder je ogen te gebruik, als je donkere kringen hebt, vind ik hem niet zo goed.

Wat is jouw favoriete foundation, BB cream of CC cream? En je favoriete concealer? I want to know! ^^

Volg je me al?

2 comments:

  1. Die fit me foundation heb ik ook, maar ik heb 'm in de verkeerde kleur :/ Je hebt echt veel, handig al die keuze :D

    ReplyDelete
  2. Mooie producten, vooral veel haha! Ik heb altijd heel veel moeite met de juiste kleur vinden. Ik heb een hele lichte huid en foundation en concealer zijn vaak te donker. Gelukkig heb ik nu van Catrice een foundation en een concealer in de kleur Ivory die gewoon echt perfect zijn voor mijn huid. Dit is dus ok mijn favoriet :)

    ReplyDelete