01 June 2016

Opgebruikt | Mei 2016!


Hey loves! Hopelijk gaat het goed met jullie? Ik kan eerlijk gezegd al niet wachten totdat het weekend is, haha! Vandaag toon ik jullie welke producten ik helemaal heb opgebruikt in mei en wat ik er van vond. Benieuwd? Je leest het hier even verder..


❤❤ Signal White Now Glossy Chic Tandpasta

Ik denk dat het de kleurrijke verpakking van deze tandpasta was, waardoor ik meteen 'aangetrokken' was om deze te proberen. Hoewel hij een lekkere muntsmaak heeft, heb ik niet zo de indruk dat mijn tanden er echt witter van werden. Een fijne tandpasta, maar als je hem zou willen kopen voor je tanden te witten, dan zou ik deze passen.

❤❤ Nivea Stress Protect Deodorant

Vroeger wisselde ik graag van deodorant, maar sinds ik deze stress protect deo gebruik, wil ik geen andere meer! Deze werkt voor mij gewoon perfect en hij heeft een lekkere, subtiele geur.


❤❤ Beauty Protector Body Cleanser

Deze mini-body wash had ik eens in een beautybox ontvangen en lag al immens lang in mijn shower gel-stash. Ik vond deze erg fijn! Hij heeft een erg zoete geur, hier moet je wel voor te vinden zijn.

❤❤ The Body Shop Mango Showergel

Dit kleine sampletje kreeg ik bij een aankoop in The Body Shop. Ik vind het altijd leuk om van die kleine samples te krijgen! Maar boy wat ruikt deze lekker, echt zo'n perfect mix van een frisse en zoete tropical geur.

❤❤ Oh My Goods Orange Flower Papaya Showergel

De laatste showergel dat ik in mij opmaakte is deze van Oh My Goods. Ik kocht hem in de Action en was meteen verkocht door de prachtige verpakking! Van de showergel zelf ben ik ook fan!


❤❤ Vichy Aqualia Thermal Riche Cream

Ookal heb ik nog een stash gezichtscrèmes dat ik graag wil proberen, toch vond ik het jammer dat deze van Vichy helemaal opgeraakt is. Hij heeft een zachte geur waar ik helemaal verslaafd aan ben. En daarbovenop deed hij wonderen voor mijn droge huid!


❤❤ So Susan Featherless Mascara

Deze is eigenlijk niet opgemaakt, maar ik heb hem ondertussen al een hele tijd niet meer gebruikt en vond het eens tijd om hem weg te doen. De reden waarom ik hem niet heb opgebruikt, is omdat ik hem niet zo goed vond werken. Hij gaf wel lange, volle wimpers, maar op het einde van de dag zag ik vaak kleine restjes mascara onder mijn ogen. Bummer!

❤❤ Maybelline Browdrama Sculpting Brow Mascara

Maybelline is één van mijn favoriete beautymerken geworden, ze hebben gewoon zo'n fijne producten! Deze brow mascara vond ik ook super om te gebruiken! Geen lang werk met je wenkbrauwen mooi en gelijk proberen bij te werken, maar even snel met het borsteltje erover en ze zien er heel wat mooier uit!


❤❤ Onyx Eye Cleansing & Make-up Remover Wipes


Ik gebruik deze echt voor alles! Om laatste make-up restjes mee te verwijderen, swatches weg te krijgen en soms zelfs gewoon om mijn make-up kastje mee af te kuisen. Ik vind ze gewoon amazing!

❤❤ Bella Cotton Large Round Make-up Pads

Ik maakte ook weer een pakje wattenschijfjes op. Deze koop ik telkens voor erg weinig geld bij de Action en ik vind ze erg fijn om te gebruiken.


❤❤ It Is Time For A Fresh Start Fragrance Candle

Ik denk dat ik ondertussen deze kaars al zo'n vijf keer opnieuwd heb gekocht, zo lekker vind ik hem! Hij heeft een frisse bloemengeur en hij ziet er gewoon ook zo leuk uit, lekker strak! Je kan deze trouwens bij de Action kopen.

Welke producten heb jij opgebruikt vorige maand? Ik ben benieuwd! ^^


Volg je me al?


4 comments:

  1. Hey Jamelle!

    De deo en douchegel klinken héérlijk!

    Liefs!

    ReplyDelete
  2. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De gezichtscrème van Vichy gebruik ik ook elke dag, ik vind hem heerlijk X

    ReplyDelete
  3. Wat een heerlijke producten heb jij opgemaakt zeg! Ik ben nu wel heel benieuwd naar de Oh my goods douchegel. Een goed excuus om binnenkort weer een keer naar de Action te gaan :) -x-

    ReplyDelete
  4. Je hebt veel producten opgebruikt precies. Zelf heb ik er nog geen enkel van gekocht of getest.

    ReplyDelete