05 December 2016

Favorieten November πŸŽ„ Blogmas #01!


Hey loves! Oh het lijkt wel een eeuwigheid dat ik hier nog een artikel geplaatst heb.. En tegelijk voelt het goed om weer te zijn. De voorbije week was ik erg ziek, waardoor ik de energie en zin niet vond om iets te plaatsen. Ik ben eigenlijk nog steeds ziek, maar heb nu de goede medicatie waardoor ik me wat beter begin te voelen. Ik vond het zo jammer om de start van blogmas dit jaar te missen! :( Maarrr, ik ga het proberen goed te maken door meerdere artikels te posten, zodat ik het toch nog kan inhalen. Vandaag start ik met mijn favorieten van november aan jullie te tonen. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder..


πŸŽ… Als eerste een aantal nagellakjes! De Cien top & base coat is een grote favoriet van me geworden. Ik gebruik hem wel enkel als top coat. Hij geeft een erg mooie shine aan je nagels en ik merk dat je nagellak dankzij deze er nog langer blijft opzitten. Het kleurtje van Cien dat je ernaast kan zien bleef zo 10 dagen mooi zitten!
πŸŽ… Toen ik de herfstcollectie van Cien binnenkreeg en de kleur Vintage Mauve zag, wist ik al meteen dat dit mijn favoriet zou zijn. En ja hoor, je kon hem bijna heel november op m'n nagels zien shinen!
πŸŽ… Om toch iets van verandering in de kleur van mijn nagellak te hebben, greep ik ook eens naar eentje van Essence. De kleur 09 The night of magic is een prachtige, blauwe, bijna zwarte kleur. Love it! Deze kreeg ik in de adventskalender van Essence van vorig jaar.


πŸŽ… De volgende favorieten zijn wederom van Cien en dan wel de colour lip butters. Links zie je de kleur 19 Kiss Kiss, die zoals je kan zijn erg geliefd was de voorbije maand. Het is een vrij neutraal kleurtje op de lippen, maar geeft toch een subtiele roze-rode tint. Rechts is de kleur 17 Miss Blueberry. Die begon ik vooral naar het einde van november te gebruiken. Maar ook dit is een prachtig kleurtje dat meer aan de neutrale kant is met dan een meer donkere roze-paarse tint. Wel blijven de lip butters iets minder lang mooi zitten dan de lipsticks, maar who cares? not me!


πŸŽ… Tijdens november gaf ik wat meer aandacht aan mijn eye-area. Als eerste gebruikte ik hiervoor de Jelly Pong Pong lighten up brightener + waterliner. Deze gebruikte ik om de innerhoek van mijn oog wat te highlighten. Hij heeft een mooie kleur hiervoor en is makkelijk te blenden.
πŸŽ… Tot mijn eye-area horen ook mijn wenkbrauwen. Normaal doe ik hier niet veel mee, maar sinds november gebruik ik dagelijk de browsetter kit van Paese. Dark brown is de perfecte kleur voor me. Je wenkbrauwen zien er meteen veel beter door, maar toch blijft het allemaal er natuurlijk uitzien.


πŸŽ… Ik hou van de Master Perfumer eau de toilettes! Lekkere geuren Γ©n budgetproof. Ik vind het zelf ook fijn dat je deze 15ml flesjes kan kopen, ze zijn zo makkelijk om in je handtas mee te nemen. De geur dat vorige maand mijn favoriet werd is N°13 Cherry Bloom, een frisse, fruitige en vrouwelijke geur.


πŸŽ… Ik ben niet iemand dat vaak handcrΓ¨mes gebruikt, maar let's be honest tijdens de winter heb je er echt eentje nodig! Deze Derma Spa goodness³ handverzorging van Dove heeft zo'n lekkere luxueuze geur. Hij voelt wel even wat vettig aan, maar trekt toch snel in en maakt je handen zacht.
πŸŽ… De Vaseline Lip Therapy kon je vorige maand ook al in mijn favorieten zien & deze maand haalde hij het ook! Ik gebruik hem nog steeds op mijn lippen, maar nu ook voor droge plekjes bijvoorbeeld op mijn gezicht.

Wat waren jouw favorieten tijdens november?

Volg je me al?


1 comment:

  1. Love this goodies! Ihope you have a great start to the week!

    Edwige | http://www.hypnozglam.com

    ReplyDelete