28 December 2016

I ❤ Myself Christmas Box!


Hey loves! Ik ben een beetje laat.. Maar toch nog een prettige kerst voor jullie allemaal, hopelijk hebben jullie het goed kunnen vieren met familie, vrienden, ..! Blogmas was dit jaar een grote #Fail voor me. Elk jaar kijk ik hier het meeste naar uit, maar doordat ik een groot deel ervan ziek was, heb ik Blogmas niet zo kunnen doen zoals ik het had gewild.. Volgend jaar beter? Vandaag heb ik een unboxing van de I love myself Christmas box voor jullie. Benieuwd? Kijk dan snel met me verder ..


Het is zowat een traditie geworden dat ik elk jaar een I love myself Christmas box mag bestellen van m'n vriend bij Mireille Huidverzorging. Ik vind het top en voor hem is het makkelijk! Dit jaar kon je kiezen uit drie prijsklasses: 25 ,50 en 75 euro. Ik koos ditmaal voor een box van € 25,00. Alle producten kwamen in een leuk zakje, helemaal in kerststijl. In de zak zaten dan een klein doosje verpakt en de box die je ziet aan de linkerkant. Dat vind ik altijd zo fijn, je krijgt telkens supermooie dozen in het kerstthema! Niet alleen de leuke doos ieder jaar, maar ook de producten zijn fijn. Wanneer je bestelling is afgerond, krijg je telkens een korte vragenlijst. Bijvoorbeeld, wat jouw huidtype is, welke producten je graag of niet graag zou ontvangen, ga je in bad, gebruik je oogschaduw/lipstick en in welke kleuren, etc. Zo krijg je echt een doos gevuld met producten die je zeker zullen bevallen!


Piroche Frangipani Body Oil

Apart verpakt kreeg ik deze body olie. De verpakking ervan vind ik er al meteen leuk uitzien. De houten dop geeft het een wat luxere uitstraling vind ik. De olie zelf heeft zo'n lekkere geur, helemaal niet overheersend, maar gewoon lekker, bloemig en subtiel. Hij voelt ook erg prettig aan op de huid en niet vettig. Bonuspoint for me!& In het kleine doosje zitten ook nog heel wat leuke producten! Ik weet dat ik elk jaar verbaasd ben over hoeveel producten er inzitten en wanneer je denkt dat je alles hebt, zit er nog wel iets in, haha.


Greenleaf 'Winter Wishes' Votive Candle & 'Let it Snow' Sachet

Iets wat ik zowat elk jaar mocht ontvangen is telkens een votive candle en sachet van Greenleaf. Maar mij hoor je niet klagen hoor, ieder jaar hebben ze een heerlijke geur!


Wat maakt je mooi "Oatmeal Cookie" Soap free cleanser

Ik ben super benieuwd naar deze cleanser! Hij is 100% natuurlijk en bevat boters en oliën. Deze zouden vuil en oneffenheden aantrekken, zodat wanneer je de cleanser aanbrengt en je huid masseert deze loskomen en verwijderd worden. Ik heb nog nooit een cleanser gebruikt dat in deze 'vorm' komt, so I'm excited! De cleanser zou je ook als masker kunnen gebruiken voor een extra voedend en reinigend effect. Misschien dat ik hem zo wel ga gebruiken!


Annecy Cosmetics Fruistick

Het volgende product in de box is een soort van lipbalm dat een lichte kleur afgeeft. Perfect voor mensen die graag iets voedend op de lippen hebben, maar dat ook een subtiel kleurtje geeft. En ja hoor, hij voelt erg prettig en voedend aan op de lippen!


Pupa Ultra Brilliant Lipstick

Een lipstick mag natuurlijk ook niet ontbreken in de Christmas box! Ik mocht hem in de kleur 601 krijgen, een mooie nude tint. Welke kleur lipstick of oogschaduw je graag zou ontvangen, is een vraag dat elke keer terugkomt in de vragenlijst die je ontvangt. Ik antwoord hier telkens op dat ik het liefste nude tinten draag en ook dit jaar kreeg ik een prachtige nude tint! Hij voelt erg romig en prettig aan op de lippen en de kleur is gewoon amazing!


Alessandro Handcreme

Zowat ieder jaar krijg ik ook een handcrème in de box, het is zowat een safe productje om erin te stoppen. Ik denk dat iedereen wel een handcrème kan gebruiken en al zeker als hij er zo leuk en 'kerstig' uitziet zoals deze. Qua geur ruikt hij erg zoet, een beetje zoals frangipane!


Wat maakt je mooi "Xmas Muffin Gingerbread Berry"

Ik hou ervan om badproducten te ontvangen in de Christmas box en ieder jaar zit er wel iets leuks van in. Dit jaar is het een Xmas muffin geworden. Maar hoe cute ziet hij er wel niet uit! Ooh dit is echt mijn favoriete item van de box denk ik ^^. & De geur is gewoon zooo lekker! Hij heeft een zoete geur van verschillende soorten bessen.

De I love myself Christmas box kan je jammergenoeg, dit jaar, niet meer krijgen (Better luck next year). Maar de 'normale' I love myself box kan je het hele jaar door bestellen via Huidverzorging Mireille. Hierbij kan je ook kiezen uit verschillende prijsklassen.

Zou jij de box ook eens bestellen?

Volg je me al?
2 comments:

  1. Een erg leuke box! Vooral de lipstick vind ik een erg mooie kleur hebben.

    ReplyDelete