17 December 2016

Mijn kerstdecoratie 2016 πŸŽ„ Blogmas #17!


Het loves! Vandaag is het zover en post ik een paar foto's van mijn kerstboom en decoratie :). Ik vind het superleuk om elk jaar wat nieuwe items bij te kopen of sommigen te vervangen. Dit jaar ben ik erg blij met het resultaat! Het enige wat nu nog op mijn wishlist staat is om nog een kleine kerstboom te kopen voor in onze "gaming room", liefst een witte, haha! Benieuwd naar mijn decoratie dit jaar? Kijk dan snel met me verder..


πŸŽ… Sinds vorig jaar zijn de kleuren voor mijn kerstboom veranderd in wit, zilver en een beetje rosΓ© goud. Ik ben hier super happy mee en ben blij dat ik deze verandering heb gedaan! Ik vind onze kerstboom er nu veel mooier uitzien! ^^

πŸŽ… Vorig jaar had ik een heleboel adventskalenders, jammergenoeg is dit dit jaar niet zo :(. Ik was wat te laat om ze te bestellen I guesse.. Maar toch vond ik nog een erg leuke bij de Ikea, gevuld met lekkere pralines! & Bovendien zit er in de 6de en 24ste dag een cadeaubon. Minimaal kan je dus € 10 aan cadeaubons krijgen. Naast die van Ikea kan je nog een kleintje zien, deze is nog niet geopend omdat we deze vrijdag op het werk kregen! Super leuk ^^. Ook deze is gevuld met chocolade.

πŸŽ… Elk jaar koop ik een nieuwe kerstman ook, of toch sinds vorig jaar, haha. Deze kwam uit de Ikea en ik vond hem er zo cute uitzien ^^ De witte verenkerstboom kocht ik een aantal jaar terug bij het Kruidvat.


πŸŽ… Ik vond het ook wel leuk om jullie een aantal van mijn favoriete kerstballen te tonen. Elk jaar koop ik er wel een aantal nieuwe bij en vaak doe ik dit bij Casa, Blokker en Action! ^^


πŸŽ… Kaarsjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens deze winterse dagen!


πŸŽ… Als het op decoratie aankomt is Maison du Monde mijn nieuwe favoriete winkel! Daar vond ik ook dit leuke Merry Christmas hangertje! Leuke letters & leuke kleurencombinatie!

πŸŽ… Maison jars in kerstthema's vind ik er altijd zo enorm leuk uitzien en makkelijk zelf te maken. Je koopt gewoon wat fake sneeuw en een paar leuke items om erin te zetten.

πŸŽ… Deze x-mas letters kocht ik geloof ik bij de Action een paar jaar terug. Maar ze hadden eigenlijk een koord aan de bovenkant zodat je ze kon omhoog hangen. Ik was dit nooit van plan en knipte deze eraf, nu kan ik ze elk jaar ergens leuk bij zetten.


πŸŽ… Ik vind het fantastisch om kleine plaatsjes in het huis wat op te leuken met kerstitems! Makes me so happy!

Wat zijn jouw favoriete kleuren voor in de kerstboom?

Volg je me al?3 comments:

 1. Mooie versieringen zo wit en zilver. Bij ons is alles terug in het rood. En zo gezellig al die kaarsjes

  ReplyDelete
 2. Ah wat een leuke accessoires allemaal!

  ReplyDelete
 3. Ziet er echt super gezellig uit!

  Love,
  Dascha

  ReplyDelete