08 July 2015

June Empties!



Hoi allemaal! Na de hittegolf van voorbije week, is het weer enorm gekeerd. Was het vandaag nu echt gewoon niet normaal? Met die koude wind en regen?
Maar goed, het is weer tijd om m'n opgebruikte producten te tonen! En het zijn er weer een paar, laten we snel even verder kijken...


Sex & The City 'Hello Lover' Parfum - De voorbije maand heb ik dit parfum gewoon elke dag gebruikt! Ik hou wel van de Sex & The City parfums en deze is lekker zoet!
Bella Cotton Maxi wattepads - Ja, je kent ze misschien wel, de wattenschijfjes van de Action! Ik vind vooral de grote het fijnste om te gebruiken.
Mixa Anti-Uitdroging Hydraterende Dagcrème - M'n holy grail als het op skincare aankomt! Ik heb een erg droge T-zone en deze dagcrème houdt deze perfect gehydrateerd. Alleen jammer dat hij wel redelijk snel opraakt!
Coconut Care facial cleansing wipes - Ik kocht deze ook in de Action, en ookal hou ik erg van de kokosnoot geur die ze hebben, toch vind ik ze niet zo wauw voor m'n huid. Misschien als je een ander huidstype hebt, werken ze wel goed, maar bij mij voelen ze een beetje uitdrogend aan.
Home Wax Moods in Carpe Diem - Weer iets van de Action, haha! Ik zag deze kaarsen al zoooo lang in de Action staan, maar had ze nooit gekocht. Maar nu ik vind ik dat ik ze toch al langer had moeten kopen! Ze gaan erg lang mee en ruiken lekker! Ondertussen heb ik er al nieuwe en andere geuren van de wax moods in m'n stash ;).
Hema Today I feel dreamy floating through a field of flowers Foaming Shower Gel - Ja ik ben pas een tijdje geleden into de hele foaming shower gel trends gekomen, echt erg ik weet het! Ik kocht een pakketje van de Hema waarin drie verschillende geuren zaten en probeerde deze als eerste, een erg lekkere, zoete bloemengeur! Deze foams schuimen lekker goed en zijn ook fijn om te gebruiken bij het scheren!
Sampar Dry Cleansing No-rinse Foaming Make-up Remover - Met pijn in het hart moet ik afscheid nemen van deze make-up remover. Hij is gewoon perfect voor mijn huidstype! Hij droogt niet uit (want sommige make-up removers doen dat bij mij wel), reinigt de huid super goed en is ook erg makkelijk en snel te gebruiken.
Cien Volume Mascara - Deze mascara was een echte favoriet van me de voorbije maanden. Als je nog niets van het make-up merk Cien (verkrijgbaar bij de Lidl) heb geprobeerd, moet je dit echt eens doen! De volume mascara vond ik erg fijn omdat hij een mooi volume gaf en m'n wimpers ook goed separeert.

Wat heb jij opgebruikt de voorbije maand?
 
Follow me:
 
 

2 comments:

  1. Lijken mij fijne producten :-D Deze maand is mijn Rimmel mascara op gegaan en Rexona deo.

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete
  2. Oh, zo een leuke producten allemaal!

    Liefs

    ReplyDelete