24 July 2015

Tag: Zomer in je bol!


Ik las zo'n twee weken geleden deze onwijs leuke tag Zomer In Je Bol op de blog Fablouise. Ik vind tags een leuke manier om de persoon achter de blog iets beter te leren kennen. En omdat het zo lang geleden was dat ik hier een tag-artikel schreef begon het wat te kriebelen om deze zelf in te vullen. Benieuwd? Kijk dan snel even verder...



 
LIEVER SLIPPERS OF SANDALEN?
 
Ik vind sandalen vaak erg mooi staan in de zomer bij leuke outfits. Maar als ik echt moet kiezen, ga ik toch voor slippers. Ze zijn gewoon zo comfy!
 
FAVORIETE ZOMER PARFUM?
 
In de zomer hou ik het meeste van zoete frisse geuren of echt van die fruitige geuren. M'n favorieten op dit moment zijn twee Smoothie eau de toilettes van Yves Rocher in de geuren red berries & Mango-Passionfruit.
 
LIEVER EEN ROKJE OF EEN KORTE BROEK?
 

Geen van beiden eigenlijk. In de zomer draag ik vaak gewoon een lichte broek of een kleedje!
 
 


FAVORIETE DRANKJE VOOR IN DE ZOMER?
 
Meestal drink ik gewoon bruiswater - lekker boring! Maar een lekkere ijsthee kan enorm verfrissend zijn. &Ofcourse cocktails zijn gewoon het lekkerst tijdens de zomer vind ik.
 
FAVORIETE IJSJE?
 
Waterijsjes vind ik erg lekker, zoals bv. een calippo - Yum! Maar het liefst van al eet ik graag schepijs. M'n favoriete smaken zijn kokosnoot, citroen, mokka & pistache.
 
WAT IS JE ULTIEME VAKANTIEGEVOEL?
 
Dat zijn er een paar haha. Het eerste is gewoon in het zonnetje liggen en een tijdschrift of leuk boek lezen (en daarbij nog een lekkere cocktail!). Wat me ook een vakantiegevoel geeft zijn barbecues, samen met vrienden dan! &Als laatste, wat misschien een beetje raar is, maar wanneer ik naar werk rijd en er is geen verkeer, geen schoolmensen, ja dat geeft me ook meteen een vakantiegevoel, haha ;).
 
VAKANTIEPLANNEN?
 
Niet echt. Ik ga misschien wel nog een weekendje plannen met m'n vriend, maar dat zou dan eerder september zijn denkik. 
 
 
 


WAT VIND JE EEN MINPUNT AAN DE ZOMER?
 
Ik kan niet zo goed tegen warmte. In het begin van de vakantie hadden we even een hittegolf & dat was echt een hel voor me. Gelukkig is het weer nu wat beter - Qua temperatuur dan, de regen mag wel weg blijven. En een ander minpunt zijn alle insecten - Bijen, muggen, wespen, etc. Alhoewel ik dit jaar nog geen last hebt gehad van muggen.
 


FAVORIETE GERECHT IN DE ZOMER?
 
Ik ben een echte pasta-freak en tijdens de zomer moet ik gewoon pastasalades hebben. Erg lekker, zeker bij barbecues en je kan gewoon zelf kiezen wat je er allemaal in doet!
 
WELKE ACCESSOIRE IS ECHT ONMISBAAR IN DE ZOMER?
 
Een zonnebril ofcourse. Maar ook zonnecrème!
 
Tag gemaakt door Fablouise.
 
Wat is jouw favoriete ijsje?
 
Follow me:

 

 




7 comments:

  1. Inderdaad wel leuk op jou op deze manier beter te leren kennen!

    ReplyDelete
  2. Citroenijs blijf ik ook een topper vinden, mmm! Zelf kan ik wel goed tegen warmte maar niet tegen de directe zon, dat vind ik altijd vermoeiend.

    ReplyDelete
  3. Super leuke tag! Die hittegolf vond ik ook een hel, beeih ;p

    ReplyDelete
  4. Leuke tag! Ik vind warmte op zich niet erg, maar als het zo warm is dat je als je stilzit al gaat zweten, vind ik het niet leuk meer haha. Ik ben niet zo'n ijseter, maar als ik dan een keer ijs eet, eet ik het liefst Italiaans schepijs van de Italiaan in de smaak yoghurt bosbessen of amarena. Dat vind ik dan wel heel lekker :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ja amarena is ook erg lekker! Die was ik vergeten ;)

      Delete
  5. Pasta hmm.. ik kan er ook geen genoeg van krijgen haha.

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete